Cel de-al treilea ochi – Ajna

Ajna_cel de-al III-lea ochi Cel de-al treilea ochi – Ajna

Centrul energetic dintre ochi este cunoscut sub denumirea de cel de-al treilea ochi; el regleaza amploarea si intensitatea clarvederii noastre. Deschiderea celui de-al treilea ochi este o componenta esentiala pentru a putea vedea lumea spiritelor.

Iata sapte pasi necesari pentru a reusi sa ne deschidem cel de-al treilea ochi:

Primul pas: In primul rand, spuneti-va „Este sigur si bine pentru mine sa vad cu cel de-al treilea ochi”. Repetati aceasta afirmatie si daca simtiti orice tensiune sau temere atunci cand pronuntati aceste cuvinte, respirati profund. La fiecare expiratie, imaginati-va ca inlaturati orice temere sau grija referitoare la dorinta de a deveni clarvazatori.

Pasul doi: Luati un cristal de cuart curat si tineti-l in mana dominanta (mana pe care obisnuiti sa o folositi la cele mai multe activitati). Imaginati-va o fiinta de lumina care vine spre voi si intra in cristal. Vizualizati cum acea fiinta de lumina curata cristalul de orice exista malefic in el.

Pasul trei: Ridicati cristalul tinandu-l in aceeasi mana ca si pana acum, pana cand ajungeti cu el la nivelul fruntii si-l asezati in fata celui de-al treilea ochi. Indreptati apoi degetul mijlociu spre cristal.

Pasul patru: Apoi puneti degetul mijlociu al celeilalte maini (cea pe care nu o folositi la scris) in punctul cel mai din spate (nu deasupra) al capului.

Pasul cinci: Imaginati-va o lumina puternica si stralucitoare iesind din degetul mijlociu al mainii dominante mergand spre cel de-al treilea ochi si apoi spre degetul mijlociu al celeilalte maini. Veti realiza astfel un circuit energetic in care mana dominanta va transmite energie mainii opuse. Cum acest flux energetic va trece prin cap, va va inlatura toate manifestarile de stres psihic, deschizandu-va al treilea ochi. Acest proces dureaza in mod normal unu-doua minute; puteti simti in aceste momente o presiune in cap, caldura in degete si furnicaturi in maini. Toate acestea sunt senzatii normale, determinate de energiile implicate in proces.

Pasul sase: In continuare, puneti mana dreapta peste urechea dreapta, tinand in continuare cristalul in cealalta mana. Faceti apoi acelasi lucru cu mana stanga peste urechea stanga. Imaginati-va o lumina alba iesind din degetul mijlociu al mainii dominante. Mutati apoi incet si simultan ambele maini spre partea cea mai din spate a capului. Repetati aceste miscari de sapte ori cu gesturi lente. Mentineti-va permanent concentrarea pe cel de-al treilea ochi (acesta seamana cu fundul de ochi normal, fizic) si pe lobul occipital al capului; aceasta este partea din creier care inregistreaza, recunoaste si constientizeaza viziunile. Cu ajutorul luminii vizualizate, puteti curata regiunea cuprinsa intre cel de-al treilea ochi si lobul occipital. Aceasta regiune este responsabila de transmiterea viziunilor de la al treilea ochi spre creier. In acest fel, puteti constientiza mai usor viziunile pe care le aveti si mai ales le veti putea intelege semnificatia.

Pasul sapte: Pasul final este acela de a pune degetul mijlociu al mainii dominante pe cristalul lipit de cel de-al treilea ochi. Veti ridica astfel orice bariera care exista peste acest centru energetic. Cu o miscare fina, indepartati acea bariera si deschideti cel de-al treilea ochi asemenea unei ferestre. Nu uitati sa respirati profund in timp ce realizati acest ultim pas. Repetati acest proces de cel putin sapte ori sau pana atunci cand simtiti ca nu mai exista nicio bariera.

Puteti realiza toti acesti pasi si cu alti oameni. Daca cunoasteti persoane care sunt deschise spiritual, mai ales persoane care au experienta in lucrul cu energiile vindecatoare, ii puteti ghida in realizarea acestor pasi asupra voastra sau asupra lor insile. Chiar daca acesti pasi pot fi realizati de voi insiva, puterea lor se amplifica atunci cand o alta persoana lucreaza asupra voastra.

Dupa ce veti parcurge acesti sapte pasi, veti constata o amplificare a viziunilor mentale. Atunci cand veti inchide ochii si va veti imagina o gradina, veti percepe imaginea mult mai luminoasa si mai viu colorata decat o percepeati inainte. Visele din timpul noptii vor deveni mai interesante si le veti retine mai usor; memoria dumneavoastra vizuala se va dezvolta considerabil

Bookmark the permalink.

Comments are closed.