Testimoniale

Ma bucur foarte mult ca am urmat cursurile la voi. Dincolo de informatiile primite, formatorul ne-a pus in situatii practice, iar acest lucru mi-a dat incredere ca voi avea capacitatea sa imi formez drumul profesional pe care mi-l doresc. Va multumesc pentru deschiderea si sustinerea pe care ni le-ati aratat si va recomand tuturor cu mare drag si cu toata increderea.
 
Crina Sima
 
 
Am descoperit prin intermediul cursului care sunt abilitățile cheie necesare in stabilirea relației cu clientii. Am primit un set de tehnici si instrumente ajutatoare pentru procesul de consiliere si de formator.
Ceea ce diferențiază acest curs de altele este abordarea informatiei bazata pe experienta echipei. Motto-ul academiei “Ne place sa daruim”  l-am simtit pe deplin pe parcursul cursurilor si, si dupa.
Va multumesc pentru efortul depus; rezultatul merita toata aprecierea mea.
Mult succes in continuare!

Morena-Patricia V., Project Manager

Am accesat doua din cursurile oferite de Allure Education Academy : Consilier pentru Dezvoltare Personala + Trainer (Formator) unde am cunoscut 2 persoane minunate : Silvia si Aurora.

Pregatirea profesionala si implicarea lor este de necontestat .

Nu am simtit nici o clipa ca sunt la un curs ci mai degraba intr-o calatorie de cunoastere .Informatiile primite m-au ajutat sa imi imbunatatesc nivelul de comunicare si autocunoastere .

Mi-au oferit claritate si curaj sa pornesc pe acest drum de a sprijini si ghida persoanele in dezvoltarea personala .

Multumesc mult ,

Cu drag ,

Daniela Ormenisan

In cadrul cursului Consilier de dezvoltare personala am învățat despre puterea întrebărilor și a tăcerii în cadrul consilierii noastre.

In careul cursului de Formator am învățat despre cum sa îmi alcătuiesc un plan bun de formare pentru persoanele interesate de tematica pe care eu mi-o prupun.

Mi-a plăcut foarte mult de Aurora de carisma și modul ei plăcut de  a prezenta cursul. Am fost impresionata de calitatea echipei formate din Silvia și Aurora.

Va mulțumesc pentru sprijinul oferit și pentru introducerea în domenii noi precum consilierea in domeniul dezvoltării personale și de Formator.

Ema Stetinova

 
Am acum o noua perspectiva despre modul in care pot sa ma inteleg pe mine,pe semenii mei,despre cum pot sa comunic spre binele tuturor,fara judecata,etichetari,despre cum sa acult activ si cum sa fiu prezent in viata mea in primul rand, apoi sa pot particpa activ si prezent in viata celor ce vor sa schimbe ceva.
 Adrian C.
 
Acest curs a fost o revelatie pentru mine.
Am primit mai mult decat informatii,am primit si atentie, sustinere si multe tehnici.
Teodora M.
 
Un curs bine structurat,inchegat,documentat,unitar.Formarea a fost focalizata pe cursanti,fluida si consistenta(+).
Daniela S.
 
O experienta deosebita.Informatiile oferite au depasit cu mult asteptarile mele.
Gabriela C.
 
Un curs foarte imteresant,revelator in care oamenii se pot descoperi.O atmosfera placuta si prielnica autocunoasterii.
Magdalena
 
Mi-a placut acest curs foarte mult.Atmosfera si energia cursului au fost deosebite iar informatiile au depasit cu mult cursul in sine.Am reusit sa descopar problemele reale cu care ma confrunt si de fapt radacina lor.
Viorel
 
Suport de curs – structurat,inchegat,documentat si unitar.
Formare – Focalizata pe cursanti,structurata,fluida,consistenta si revelatoare ca nivel de profunzime.
Formator – Profesionist,bine documentat,experimentat,relaxat,eficient,pozitiv.
Grup – Unitar,tolerant,lucrativ,acceptant,coeziv.
Experiente – Purificatoare,divine,revelatorii.
Beneficii – Descoperirea unei cai,a unui drum catre SINE!
Otilia
 
Am venit la acest curs din dorinta de a-mi clarifica pasii pe care sa ii urmez in a stabili o relatie cu clientii mei.
Am primit mai mult decat informatii,indrumare,atentie,sustinere si suport profesional.
Am gasit oameni minunati-competenti, calzi,buni,care daruiesc cu iubire si cu bucurie din experienta lor.
Multumesc cu recunostinta,multumesc.
Mihaela-psihoterapeut
 
Ladies,

Va multumesc foarte mult pentru tot ce am primit intalnindu-va, multumesc pentru rabdare, sustinere si efort! Atat de important sa intalnesti oameni potriviti si deschisi sa ajute, sa construiasca drumuri pentru altii, sa dechida porti catre cunoastere.

Calde imbratisari,

Fulvia Duarte(consilier si vocational)

Scriu aceste randuri pentru a transmite celor care acceseaza site-ul vostru macar un pic din frumusetea si energia momentelor magice pe care le petrec alaturi de voi de cand v-am cunoscut pe tine, Cristina si Aurora. Am avut oportunitatea sa particip la o parte din cursurile pe care le organizati si sunt profund impresionata de  calitatea informatiilor si de felul in care mi-au fost structurate si transmise. Am simtit cum in interiorul meu s-au create niste sertare in care mi s-au asezat, clarificat si structurat multe informatii.

Energia oamenilor frumosi se impleteste si se completeaza minunat cu informatiile pe care le primim, astfel incat ti se contureaza foarte frumos drumul spre dezvoltare personala si cunoastere.

Am gasit aici ceea ce cautam cu priviere la dezvoltarea personala, insa am gasit si prieteni noi, oameni minunati care au multe de oferit.

Multumesc, din suflet si cu recunostinta pentru tot!

Anca Mihaiuc

Comments are closed.