Protectia energetica

protectia_energetica      Protectia energetica

Înainte de a iesi în ploaie, îmbraci o haina. În mod similar, este nevoie sa-ti îmbraci “haina de energie”, de fiecare data când te angajezi sa ajuti pe cineva. Când îti deschizi inima catre altapersoana, te deschizi de asemenea pentru a primi energia reziduala pe care o emana – teama pe care ar putea sa o directioneze catre tine. Asta nu înseamna ca nu trebuie sa-i ajuti, dar este ca si când i-ai ajuta pe cei care au stat în ploaie o vreme: s-ar putea sa fie murdari de noroi si nu-i ajuti cu nimic,daca te murdaresti si tu. Cu alte cuvinte, când îi ajuti pe altii sa-si curete gândurile si emotiile,toxinele eliberate pot ajunge la oricine se afla în apropiere – inclusiv la tine, cel care ajuta.

E nevoie doar o clipa pentru a te proteja energetic. În mod ideal, ar trebui sa faci asta înainte de orice sesiune de ajutorare/vindecare – indiferent daca este platita, sau este o sesiune voluntara.De asemenea, nu conteaza daca persoana pe care o ajuti este un necunoscut, un pacient, un membru al familiei, sau un prieten. Si nu conteaza cât timp dureaza sesiunea de întrajutorare – poate fi un scurt moment, sau zile întregi. Oricând esti pe punctul de a ajuta pe cineva, protejeaza-te.Si totusi, daca uiti sa te protejezi înainte de sesiune, mai poti sa te protejezi si in timpul sedintei. Niciodata nu este prea târziu sa te protejezi; oricum, pâna atunci este posibil sa fi absorbit ceva balast psihic, asa ca poti sa te angajezi într-o curatire ulterioara. (Urmatoarea sectiune descrie acest proces).

Chiar si numai intentia de a te proteja cu un scut de lumina si energie, duce la producerea sa.Este gata facut. Chiar nu poti gresi sau nu ti se poate interzice accesul la scutul de lumina sau de energie. Oricine are aceasta intentie, primeste imediat rezultate, fara exceptie.

Protectia înseamna a te vizualiza, a te simti si/sau a te gândi la tine ca fiind înconjurat întrun cocon de lumina. Aceasta lumina este esenta îngerilor; este o entitate vie, iubitoare, inteligenta pe care ai chemat-o sa te înconjoare si sa te protejeze. Nu te îngrijora. Aceasta lumina vine întotdeauna din Lumina Divina a Creatorului nostru. Asa numitele forte ale întunericului nu au aceasta lumina pe care s-o poata împarti cu altii (nu ca ar face asta, chiar daca ar putea). Deci, când te protejezi nu poti chema, din greseala, o energie mai joasa.Te poti învalui în culori variate de lumina, în functie de intentia ta. Si sa stii ca intentia ta de a te înconjura co aceasta lumina nu-ti va fi refuzata. Oricine cere, va primi, fara exceptie (desi,uneori, ego-ul încearca sa ne convinga de altceva, si te rog sa nu asculti de acea voce!).Iata culorile coconului de lumina si caracteristicile lor:

Lumina alba: Aceasta invoca îngerii din jurul tau sa te înconjoare fara întrerupere. Îngerii te protejeaza si se asigura ca esti în siguranta si protejat.

Lumina roz: Este lumina pe care o invoci când esti cu o persoana negativa, care este obsedata de problemele sale. Lumina roz trimite energie iubitoare catre oricine vorbeste cu tine si simultan,trimite energie iubitoare catre interiorul tau. Nimic nu poate strabate acest scut roz, în afara gândurilor si a energiilor iubitoare.

Lumina verde smarald: Te vezi sau te simti înconjurat de aceasta lumina, oricând vrei sa vindeci vreun dezechilibru în trupul tau fizic. Trupul tau absoarbe aceasta lumina, oriunde are nevoie de energie vindecatoare.

Lumina purpurie: Imagineaza-te învaluit într-o lumina de un purpuriu regal, care îti înalta frecventa spirituala, permitându-ti sa te ridici deasupra problemelor si sa contactezi cel mal înalt nivel de calauzire Divina. Lumina purpurie alunga orice energie joasa, entitati sau spirite lumesti.

Lumina curcubeu: Te vezi sau te simti purtând o haina în dungile curcubeului, care creste abilitatea ta de a conduce energie vindecatoare catre tine sau catre ceilalti.

Daca vrei, te poti înveli în straturi de lumina multicolora, pentru a invoca toate efectele

benefice ale diferitelor culori. De exemplu, poti vizualiza un strat triplu de lumina, primul de lumina alba pentru energie angelica, urmat de un strat de lumina verde smarald pentru vindecare si apoi o lumina purpurie pentru a-ti ridica constiinta catre cel mal înalt adevar.

Poti sa utilizezi de asemenea scuturile pentru a-i proteja pe cei dragi, casa, vehiculele, orasul sau tara si lumea. Foloseste aceasta metoda pentru a-ti imagina oameni, obiecte, locuri sau zone înconjurate de lumina vindecatoare.

Sursa:Doreen Virtue
Tarâmurile Îngerilor Pamânteni

Bookmark the permalink.

Comments are closed.