Cine sunt purtătorii Corzii de Lumină?

centru-dezvoltare-personala-seminarPurtaţi în voi istoria întregului Univers. Evenimentele acestor vremuri sunt o reacţie directă la mutaţiile suferite de corpul fizic, căruia îi facilitaţi evoluţia către o formă extrem de eficientă de stocare a acestei istorii.

Este, în fond, rezultatul ingineriei biogenetice la care voi nu aţi contribuit deloc. Bineînţeles că procesul se dinamizează şi mai mult dacă veţi coopera. Întreaga specie este modificată biogenetic de cei care v-au creat şi care periodic vă restructurează ADN-ul.

Acest interval a fost stabilit de primii zei creatori, proiectanţii speciei umane, cu scopul de a reveni printre voi pentru a readuce specia umană la configuraţia iniţială. Au fost convocaţi mulţi pentru acest proiect, iar unii au răspuns „Recunoaştem că suntem renegaţi. Haideţi să ne întoarcem pentru a corecta proiectul. Vom ridica totul din ruine.”

Planurile genetice au fost scoase din nou la lumină pentru a studia care sunt purtătorii genelor recesive şi ai corzii de lumină din interiorul acestora. Cu o intuiţie fantastică, v-aţi ales ascendenţa genealogică în care se găseşte: cea mai mate concentraţie de filamente foto cu potenţial evolutiv.

Înaintea încarnării, obiectivul vostru era să menţineţi active codurile genetice care; la rândul lor, facilitează accesul ia memorie. Dar după aceea v-aţi întrupat şi aţi uitat tot. Înţelegeţi toţi că sunteţi parte a unui plan divin, ceea ce dovedeşte că, în diferite proporţii, aţi reuşit să vă activaţi aceste coduri. Etapa următoare constă într-o intensificare a activării. Motivul principal rezidă în evoluţia ADN-ului. Atunci când cele douăsprezece catene se vor fi poziţionat, lanţul nucleonic se va conecta la ansamblul celor douăsprezece chakra.

Aceşti centri sunt vortexuri care transferă informaţia, pe care însă trebuie să ştiţi să o interpretaţi. Chiar când nu sunteţi prezenţi pe planetă, ocupaţi fiind cu alte identităţi, tendinţa voastră este de a evolua. De aceea, trebuie să depăşiţi neîncetat frontierele impuse din afară, în brice situaţie v-aţi afla. Indiferent de realitatea în care sunteţi, ca membri ai Familiei de Lumină trebuie să Vă depăşiţi condiţia şi să deveniţi supra-fiinţe—este punctul vostru forte. Cu aceeaşi misiune aţi venit şi pe Pământ, să sfidaţi realitatea înconjurătoare—nu pentru a stârni discordie, ci să sfidaţi pentru a crea armonie. Astfel reuşiţi să respingeţi acea frecvenţă; anterioară a vibraţiilor.

Neînţelegerile voastre cu ceilalţi se datorează, parţial, acestei traiectorii evolutive continue pe care o urinaţi. Oamenii ceilalţi vă resping deoarece nu sunt programaţi să reacţioneze, deocamdată, în ritmul vostru. Unii sunt programaţi să nu răspundă niciodată. Alţii ştiau de schimbare, dar au venit aici doar ca observatori. Fiinţele timide au preferat Pământul considerând că dacă dovedesc curajul de a pătrunde în cunoştinţă de cauză într-o asemenea zonă atât de turbulentă, va fi ca o recomandare pentru a-i propulsa într-o stare superioară a conştiinţei, în ciuda neimplicării reale.

Ajunge să fii în preajma celor care întreprind activitatea voastră pentru a-ţi regenera puterile. Haideţi să le fim recunoscători tuturor celor care s-au decis să participe la această monumentală modificare a frecvenţei. Toţi sunteţi necesari, pentru că e nevoie de un număr cât mai mare de frecvenţe pentru acumularea energiei care să înlăture vechea frecvenţă. Deschiderea spre lumină determină rearanjarea fizică a corpurilor voastre. Vi se poate întâmpla să vă treziţi noaptea şi să simţiţi aceste transformări. Fundamental, ele se petrec la nivelul ADN-ului.

Acesta este, în esenţă, un filament; un om de ştiinţă l-ar descrie ca pe un filament de legătură. Cercetări de ultimă oră ale savanţilor au relevat identificarea unor coduri în diverse zone ale ADN-ului. Cu alte cuvinte, există unele porţiuni pe care ei nu le pot interpreta, motiv pentru care le consideră superflue şi le denumesc „ADN rezidual.” Dar nu sunt pe calea cea bună.

Am mai discutat de modul în care aţi fost zămisliţi de către zeii creatori. V-au construit asemeni caselor pe care vrei să le extinzi pe viitor. Iar voi sunteţi în chiar acel moment în care constructorii voştri vor să vă „extindă” fiinţa. Acel „ADN rezidual” la care fac referire oamenii de ştiinţă a dormitat în celulele voastre atât de mult timp, pentru ca acum să fie reactivat. De fiecare dată am accentuat importanţa oxigenării în învăţăturile noastre, deoarece oxigenul alimentează acest cod şi activează ADN-ul rezidual (care nu are, de fapt, nimic rezidual în el).

De fapt, acest ADN este responsabil cu percepţiile interne ale propriului organism, ceea ce vă permite să recepţionaţi informaţii integrale, dintr-o realitate tetradimensională. ADN-ul acesta vă va schimba complet vederea, auzul, durata de viaţă şi multe altele. Partea adormită a ADN-ului, care a suscitat atâtea discuţii printre oamenii de ştiinţă, se trezeşte la viaţă în sfârşit.

Viteza cu care organismul vostru Suferă mutaţiile i-a determinat pe unii savanţi să vă declare bonavi. Unii sunt chiar foarte îngrijoraţi de această evoluţie. Au convins guvernul să investească miliarde de dolari în cercetarea ADN-ului. Numai că transformările din organismul vostru nu sunt un semn al bolii: voi suferiţi mutaţiile şi restructurările în mod natural. De cele mai multe ori, mutaţiile au loc în timpul somnului, iar dimineaţa conştientizaţi stranietatea unor senzaţii pe care nu le-aţi mai avut. Cu timpul, schimbările se vor amplifica şi veţi ajunge să dezvoltaţi simţuri şi capacităţi noi. Veţi cunoaşte instantaneu lucruri de care habar nu aveaţi înainte.

Arhitecţii originari ai corpului omenesc erau fiinţe binevoitoare. Aceşti primi zei creatori şi-au arătat generozitatea când v-au dotat cu o fantastică forţă vitală şi cu nenumărate capacităţi extrem de utile. Toate aceste atribute sunt împrăştiate în corpul fizic sub forma filamentelor fotocodificate care încep să se structureze. Oasele, îndeosebi structura scheletului, au o deosebită importanţă în codificarea informaţiei. La alinierea finală a scheletului veţi fi martori ai unui efluviu gigantic de energii cosmice izvorâte din toate nodurile energetice ale Terrei, flux pe care îl veţi capta în corpul vostru şi care va genera restructurarea intracelulară a filamentelor. Transformarea se va răsfrânge asupra tuturor celorlalţi: oameni.

Sistemul evolutiv conceput de primii zei creatori care vă permite să accesaţi simultan mai multe dimensiuni şi frecvenţe se bazează pe evoluţia celor douăsprezece catene corespunzătoare numărului egal de chakra—şapte corporale şi cinci extra-corporale. Este modul de funcţionare a sistemului. Evoluţia catenelor din corpul omenesc trebuie să determine accesarea unei frecvenţe comune pentru toţi, astfel încât chiar şi cei mai primitivi să o poată susţine.

Sunt, într-adevăr, şi oameni care depăşesc douăsprezece catene. Totuşi, pentru marea majoritate a oamenilor, este o stare de conştiinţă imposibil de atins. Chiar şi aşa, este un salt imens trecerea de la două la douăsprezece cordoane.

Unii vor evolua rapid către noua structură de ADN, în timp ce alţii îl vor integra abia spre sfârşitul deceniului. Diferenţele se datorează capacităţii diferite a fiecăruia de a menţine respectiva frecvenţă. Deja este foarte greu pentru unele persoane să ţină pasul cu aceste prime schimbări de la început. Marea majoritate a pământenilor şi-a înrădăcinat concepţia unei realităţi unice, atotcuprinzătoare. Persistenţa în această idee va însemna prăbuşirea omenirii.

Odată cu restructurarea intracelulară, memoria interioară se trezeşte la viaţă, independentă de memoria experienţelor. Cea de dinainte este cunoaşterea de sine, care dezvăluie lumea de dincolo de materie. Credeţi în ea. Cunoaşteţi-o. Înţelegeţi-o.

Lumea fizică nu oferă decât indicii ale lumii spirituale. Spiritul şi evoluţia sinelui sunt în pragul unui boom informaţional: energie pe gratis—totul va fi disponibil. Şi toate sunt legate de filamentele foto, milioane şi miliarde de fibre minuscule în celulele voastre.

Cum v-am mai pomenit, a doua generaţie de zei creatori, cotropitorii Pământului, au fost nevoiţi să vă reprogrameze ca să puteţi fi controlaţi. V-au deconectat inteligenţa amestecându-vă filamentele din componenţa ADN-ului. Dar structura interioară a celulei se reface treptat. Catenele se rearanjează în grupuri de câte trei, care vor forma în final cele douăsprezece cordoane. Vibraţia lor comună va activa sistemul chakra.

Teoretic, numărul de catene şi de chakra este mult mai mare. Numai că, în condiţiile de faţă, conştiinţa oamenilor nu poate suporta mai mult de douăsprezece fără a-şi periclita echilibrul. Avem de-a face cu evoluţia celor douăsprezece catene, conectate la chakrele corespondente—şapte în interiorul corpului, cinci în afara lui. Cu prima categorie, exerciţiile nu ridică probleme foarte mari datorită localizării lor fizice. Primele trei sunt chakra supravieţuirii, cea a sexualităţii şi cea a simţurilor perceptive. A patra chakră este inima—centru al compasiunii şi al legăturii cu realitatea. A cincea este chakra din gât, legată de vorbire, A şasea este al treilea ochi, viziunea. A şaptea este chakra coroanei, care relaţionează identitatea persoanei cu dimensiunea ei imaterială. Abia când ajungem la cele cinci chakre din afara corpului trebuie căutate noi modalităţi de a le identifica, în ciuda imaterialităţii lor.

A opta chakra levitează împrejurul vostru. Pluteşte cam la jumătate de metru deasupra capului. Mulţi păstrează acest centru aproape de corpul fizic. A noua chakră este şi ea prin apropiere, la câţiva metri distanţă de corp. La integrarea celei de-a noua catene, chakra a noua se va îndepărta spre straturile superioare ale atmosferei, devenind un fel de centru planetar care vă menţine conectaţi la realitate. Este o verigă de legătură.

A zecea, a unsprezecea şi a douăsprezecea chakră sunt mult mai departe. Cea de-a zecea, din momentul alinierii şi activării ei, se va plasa în sistemul solar. A unsprezecea va ajunge în sistemul galactic, iar ultima se va poziţiona într-o zonă îndepărtată a Universului.

Aceste centre vă vor ţine informaţi în permanenţă, pentru că ele stabilesc legături şi cu alte entităţi, la fel ca şi chakre le corporale. Veţi constata o schimbare profundă a existenţei cotidiene prin descifrarea mesajelor recepţionate prin aceste vortexuri.

Transformarea nu se va produce simultan la toţi oamenii, fiindcă nu sunteţi programaţi să reacţionaţi simultan. Fiecare aţi primit o anumită ordine—o fişă cu specificaţiile momentului, locului şi modului în care veţi putea acţiona în parametri optimi. Mulţi încă învăţaţi cum să vă descoperiţi eul exaltat. Dacă reuşiţi acest lucru, nu va mai trebui să depuneţi efort, fiind un vehicul al luminii care acţionează prin simpla intenţie de a acţiona.

Oameni diferiţi, supuşi transformării în momente diferite, datorită diferenţelor lor inerente. Haosul se va instaura negreşit, în locul ordinii dorite. În procesul atât de anevoios, neofitul se poate adresa unei alte persoane care a trecut deja prin experienţe similare pentru a solicita ajutor. Celor care sunteţi primii vi se va părea extrem de greu. Voi sunteţi deschizătorii de drumuri. Odată drumul acesta parcurs, facilitaţi trecerea celor din urmă. Unele trasee sunt deja indicate, cu condiţia ca voi să vă conectaţi la respectivele cadre temporale. Cu cât vă preocupaţi mai mult de evoluţia proprie, cu atât grăbiţi transformarea şi pentru ceilalţi.

În vremuri demult apuse, omenirea emitea în frecvenţe dimensionale mai înalte, iar voi puteaţi călători în voie printre dimensiuni, reuşind să manipulaţi materia. Capacităţile v-au fost eliminate intenţionat de fiinţele care vă controlează astăzi. Trebuie să ştiţi că fiecare realitate îşi are paznicii ei, care se schimbă de-a lungul timpurilor.

Folosim termenul paznic într-un sens neutru. La rândul vostru, întrebuinţaţi acest cuvânt cu sensul de protector. Noi îi considerăm responsabili pentru realitatea pe care o păzesc, dar pe care o ţin departe de alte entităţi ; nu le permit acestora din urmă să intervină în nici un fel în realitatea lor. Paznicii, în accepţiunea noastră, nu sunt neapărat entităţi binevoitoare, cu gânduri nobile. Entităţile care vă păzesc realitatea pot să interzică accesul celor care doresc să vă elibereze.

Uitarea provine parţial din ampla restructurare căreia i-aţi fost supuşi, multe abilităţi pe care le dobândiserăţi fiind dezactivate. Minţile v-au fost supuse unui control strict. Vălurile protectoare cu care a fost înconjurat Pământul au împiedicat posibilele voastre încercări viitoare de a obţine informaţii, iar lipsa acelor abilităţi v-a eliminat toate şansele de reuşită.

În prezent, planeta este supusă expansiunii realităţilor. Pentru a le putea accesa, este absolut necesar să începeţi cu o minuţioasă investigaţie în realitatea voastră interioară. Nu e timp de studii aprofundate în psihanaliză. Trebuie să vă dezvoltaţi instrumentele de cercetare într-un infim interval de ordinul orelor, pe care apoi să le întrebuinţaţi pe parcursul a mai multe decenii de evoluţie afectivă. Trebuie să parcurgeţi integral calvarul sentimentelor, deoarece numai în el veţi regăsi nedisimulată exprimarea corpului omenesc. Este, în acelaşi timp, unicitatea şi darul speciei voastre.

La început, veţi deschide acest univers al emoţiilor spre zone pe care le-aţi ţinut ascunse faţă de voi înşivă pe parcursul acestei vieţi. Se poate ca amintirile să năvălească împreună eu structurarea informaţiilor—amintiri despre situaţii delicate sau scoase din context. Puteţi să descoperiţi urmele unui contact cu extratereştrii, petrecut în copilărie, Sau puteţi descoperi forme de sexualitate pe care nu le înţelegeaţi în momentul participării la ele, fie că eraţi participanţi activi sau pasivi. Astfel de amintiri au fost înlăturate de corpul emoţional în virtutea caracterului lor de tabu, prescris de filtrul extrem de îngust al corpului mental. Corpul emoţional, aflat în legătură cu corpul spiritual, se ascunde în fata cenzurii.

Credeţi că ştiţi deja cine sunteţi. Aveţi amintiri bazate pe evoluţia voastră în această viaţă. Vrem să vă arătăm că, în paralel, mai multe existenţe ale voastre au amintiri diferite una de alta şi diferite toate de ale voastre. Aţi blocat accesul la aceste amintiri şi la cele conexe pentru că nu le puteaţi interpreta prin intermediul corpului emoţional.

Mare parte a materialului care trebuie confruntat are de-a face cu sexualitatea, partea din voi pe care nu aţi înţeles-o şi pe care este necesar să o abordaţi pentru a-i înţelege scopul. De ce anume se leagă sexualitatea? Cine a legiferat modul corect de a o manifesta? De asemenea, trebuie sa înţelegeţi contactele şi energia care vă înconjurau în permanenţă în tinereţe; aţi eliminat astfel de contacte deoarece nu aţi fost susţinuţi în impresia de realitate pe care v-o creau.

Prin explorarea multidimensionala amintirile ascunse vor reveni la suprafaţă. Veţi fi stupefiaţi să daţi de urma atâtor evenimente şi chiar întregi fragmente din viaţă, de existenţă cărora nu mai ştiaţi nimic, în special dinainte de a împlini doisprezece ani. Vă va uimi capacitatea sistemului nervos de a întrerupe fluxul informaţional pe care mintea nu îl poate procesa. Chiar şi aşa, înregistrările rămân în memorie şi acum le puteţi accesa. Veţi reuşi să le procesaţi dintr-un unghi neutru, nu din ipostaza de actanţi pe care o aveaţi înainte.

Grăbiţi-vă cu explorarea corpului, a identităţii, a vieţii pe care le aveţi acum. Nu aveţi la dispoziţie ani întregi pentru a studia. După reconectarea ADN-ului veţi descoperi interrelaţionarea complexă dintre evenimentele acestei vieţi şi, mai ales, scopul care le uneşte pe toate de anumite locuri în care aţi trăit şi de multele identităţi pe care vi le-aţi asumat.

Într-un caz ideal, prin intermediul memoriei celulare, veţi putea depăşi (pre)judecata şi veţi reuşi o înţelegere a ceea ce s-a întâmplat într-adevăr pe Pământ. Singura cale prin care veţi activa noua frecvenţă pentru a determina viitorul vostru pe Pământ ar fi să vă abţineţi de la orice judecată asupra rolului vostru în întregul proces. E un lucru extrem de complex şi de important: simţiţi-l. Ca să-l puteţi duce la bun sfârşit, trebuie să înlăturaţi paradigma existentă, să vă deziceţi de această realitate. Veţi înţelege astfel că adevărata existenţă v-a fost tăinuită. Este imperios necesar să v-o amintiţi.

Nu sunteţi singuri. Nici nu aţi putea să izbândiţi fără ajutor. Chiar dacă vă tot repetăm că sunteţi responsabili de sufletele voastre, mai sunt şi alte aspecte ale sinelui vostru care au înţeles cum stă treaba şi revin în acest cadru temporal pentru a-şi canaliza energiile şi pentru a modifica realităţile. Încă o dată insistăm asupra importanţei timpului în care trăiţi şi asupra fericirii pe care o va aduce—trebuie mimai să doriţi schimbarea.

Dar dacă nu doriţi aceste lucruri şi nu vreţi să renunţaţi la nimic, veţi fi nevoiţi să treceţi prin experienţe mai puţin fericite. Cu toţii aveţi lucruri la care nu vreţi să renunţaţi. Va fi uneori dificil, pentru că fiecare are ceva de care nu se poate despărţi. Şi totuşi aţi venit să faceţi ceva care vă va impulsiona călătoria şi care vă atrage ca un magnet. E ca şi cum v-a mai rămas ceva nerezolvat. Vălul vi s-a aşternut atât de bine pe ochi ca să nu scăpaţi şi începeţi să strigaţi: „Ce caut iar aici? Plec imediat!”

Cei care înţeleg dimensiunile superioare s-au simţit adeseori singuri aici, pe Pământ. Milioane sunteţi în această stare şi vă sprijiniţi reciproc. Vă regăsiţi deja şi vă împletiţi conştiinţa—fire subţiri, ca de mătase, răsucite printre alte multe fire. O tapiserie minunată se va ţese fără pic de efort, fiind parte a planului care vă determină să faceţi unele lucruri.

Întreaga planetă a fost supusă unui control atât de strict, încât aţi fost îndoctrinaţi încă de la sosirea voastră că nu puteţi controla propria realitate. V-a fost impusă supremaţia circumstanţei şi dependenta de alţii. Este total greşit! Voi singuri vă controlati ADN-ul.

Aveţi control total asupra a tot ce vă înconjoară. Dacă nu descoperiţi acest adevăr şi nu credeţi în el, rămâneţi supuşi ai dorinţelor altora, în această zonă a liberului arbitru. În inocenţa voastră, le-aţi permis altora să vă controleze ADN-ul, inteligenţa şi tot ce vă înconjoară.

Descătuşarea istoriei

ADN-ul este esenţialmente un cod, întrucât materialul genetic este alcătuit din acele filamente de lumină codificată—fire minuscule care conduc informaţia asemeni sistemelor cu fibră optică. Stâlpul de lumină de care vă folosiţi pentru a vă autoactiva şi pentru a absorbi informaţie este, la rândul lui, compus din filamente. Acestea pot transmite cantităţi uriaşe de date, pe care corpul vostru le preia. Aliniate într-o anumită ordine, oferă imaginea de ansamblu a adevăratei istorii.

Filamentele răspândite prin corp se aseamănă unei biblioteci gigantice—atât de încăpătoare, încât conţine întreaga istorie a Universului. În trecutul îndelungat al Pământului s-au perindat multe specii prin aceste unghere ale Universului. Eraţi  obişnuiţi cu ideea că omenirea ar fi apărut pe Pământ. Numai că oamenii au fost implantaţi aici. Curând, veţi fi şocaţi la descoperirea scheletelor unor creaturi necunoscute până în acest moment. Astfel de dovezi au fost descoperite deja în America de Sud, doar că s-a scris despre ele numai în ziarele de scandal, pe care majoritatea le-aţi desconsiderat. În momentul în care conştiinţa umanităţii va atinge o frecvenţă de recepţie, concretizată prin orientarea psihicului social către modificarea paradigmei prezente, atunci Pământul îşi va oferi secretele prin nenumărate căi, printre care noi configuraţii meteorologice, schimbări tectonice, descoperiri în psihicul uman etc. Veţi reuşi să dezgropaţi o istorie cu totul şi cu totul nouă.

Sarcina vostră de căpătâi constă în controlul deplin asupra propriului ADN, în intenţia şi voinţa de a-i asigura evoluţia. Să cereţi şi să doriţi aceasta nu e un lucru simplu, deoarece implică tranzitul frecvent de la o identitate la alta. Din perspectiva istorici voastre pluridimensionale, v-aţi întrupat într-o multitudine de persoane, iar unele experienţe au fost de-a dreptul dureroase şi v-au solicitat extrem demult.

A sosit momentul să depăşiţi dificultăţile şi să exploraţi istoria ascunsă în corp—pentru asta trebuie să permiteţi torsiunea filamentelor în catene noi şi să urmăriţi fluxul informaţional direcţionat prin aceste noi structuri. Nu vi se va părea întotdeauna logic. Veţi ajunge să înţelegeţi că logica se pretează unor anumite zone, funcţii, scopuri, dar nu ea vă generează identitatea. Unii o folosesc abuziv. Accesul nelimitat la ea vă poate cauza stres corporal. Nu e nevoie de înţelegerea logică a experienţelor prin care treceţi. Aveţi grijă de voi, menţineţi-vă buna dispoziţie şi gândiţi-vă tot timpul la evoluţia iminentă.

Veţi întâmpina multe greutăţi pe acest drum, pentru că urcaţi pe scara identităţii, formată din sistemul de chakre. Ele sunt în legătură directă cu alte existenţe ale voastre, răstimp în care aţi fost activi într-un domeniu sau altul. Aveţi obligaţia de a vă descoperi adevărata identitate în decursul următorilor ani.

Filamentele fotocodificate sunt formate din lumină, sunt parte şi expresie a ei. Ele există cu milioanele în fiecare celulă şi au corespondenţi filiformi în afara corpului vostru. Sunt codificate în modelul geometric al Limbajului de Lumină, capabilă să etaleze adevărata voastră identitate. În vremurile anterioare, echipa neagră crease o barieră de netrecut pentru aceste filamente.

Ele sunt asemeni razelor luminoase concepute într-un limbaj geometric. Provin dintr-o bază de date cosmică şi stochează informaţia. Mulţi nu aveţi nevoie de vindecare fizică. Dar vă este necesară o formă de educaţie spontană, un implant cu alte cuvinte, pentru a fi pregătiţi. Aşteptaţi-vă tocmai la această intervenţie în următorii ani.

Îndeosebi celor care cunosc puterea cristalelor le va fi mult mai uşor să canalizeze filamentele pentru a activa şi alte corpuri. Vor reuşi ca, în propriul lor corp, să îşi activeze filamentele pentru obţinerea cunoaşterii instantanee. Ar însemna apogeul educaţiei ca proces. Din umbră veţi fi asistaţi de alte fiinţe de-a lungul acestui drum anevoios. Le veţi recunoaşte la un moment dat, după cum veţi recunoaşte şi alte realităţi care gravitează în jurul vostru.

Nici una din „cărţile” aranjate în biblioteca filamentelor intracelulare nu a fost „arsă”—ele au fost pur şi simplu trase de pe „rafturi” şi îngrămădite în mijlocul „sălii”. Ca şi cum aţi păşi într-o astfel de sală, de mărimea unui stadion şi toate cărţile ar fi fost scoase de pe rafturi şi lăsate să zacă pe podea. Poate doar printr-un noroc enorm să găseşti ceea ce cauţi. Şi cum voi, oamenii, sunteţi obişnuiţi să nu vă încredeţi în puterea norocului, nu aţi găsit nimic din ceea ce căutaţi până în acest moment.

Deşi informaţia a rămas intactă în interiorul vostru, nu v-aţi putut folosi de ea pentru că nu ascultă de regulile logicii. Cum să vă folosiţi de ea, aşadar, acum, când i-a venit vremea? Ea singură vi se va dezvălui. Aici este cheia procesului. Nu este nevoie să o căutaţi undeva anume, pentru că e în natura fiinţei voastre să o găsiţi. Restructurarea catenelor de ADN implică şi repoziţionarea lor într-un nou sistem nervos care tocmai se formează şi care va permite conştientizarea instantanee a informaţiei. Sunt procese care trebuie învăţate, începând cu dezvoltarea noului sistem nervos, care implică absorbţia intracorporală a luminii, oxigenarea sistemului, accelerarea energiei şi integrarea cât mai multor idei şi experienţe. Fiţi martori a ceea ce se întâmplă în voi, ca să ştiţi cum puteţi controla procesul pe mai departe. Dacă nu poţi depăşi o experienţă delicată, nici nu vei reuşi să accesezi alte informaţii—de parcă ai reciti la nesfârşit aceeaşi carte, fără îţi dai seama că mai există şi altele. Trebuie să parcurgeţi întreaga istorie, nu doar un fragment minuscul al ei.

Istoria este indisolubil legată de sufletul vostru. Aţi depus un legământ, ca membri ai Familiei de Lumină, să păstraţi vie amintirirea tuturor existenţelor voastre. Vă acceptaţi în întregime trecutul şi toate experienţele pe care le-aţi avut, reuşind astfel de fiecare dată să vă transferaţi în alte realităţi care necesită transformare, pentru a vă respecta jurământul dinaintea Familiei de Lumină. Acordul nu prevede alte restricţii, execuţia misiunii fiind lăsată la libera voastră iniţiativă.

ADN-ul tricatenar activează centrul simţirii. Sentimentul este calea sau biletul de liberă trecere către eul spiritual. Negarea lui este echivalentă cu interdicţia de a pătrunde în dimensiunile spiritului. Hristosul a spus: „Cunoaşte-te pe tine însuţi.” Cunoaşteţi-vă pe voi înşivă. E acelaşi lucru. Aţi primit aceste sfaturi cu mult timp în urmă, dar cu timpul ele au fost răstălmăcite, astfel încât oamenii să nu mai priceapă ce specie măreaţă au fost cândva şi că, pentru a se întoarce la gloria de odinioară, era necesar să îşi rearanjeze corpul fizic.

De fiecare dată, transformarea trebuie să se producă în interior. Dacă vreţi schimbarea pe planetă, vă sfătuim să începeţi, cu voi. Dezvoltaţi-vă. Depăşiţi frontierele sinelui. Deveniţi multidimensionali, coexistaţi în lumea astrelor, călătoriţi în afara eului fizic. Nu mai acceptaţi definiţii înguste de genul: corpul se termină „aici”, adoptând viziunea pe care societatea v-o îndeasă pe gât pentru a vă controla. În zona liberului arbitru, controlul este o parte a ecuaţiei, fiindcă există întotdeauna cineva care doreşte şi are posibilitatea să preia controlul. Dar voi aparţineţi Familiei de Lumină. Cărei ierarhii şi căror zei le daţi socoteală?

ADN-ul reprezintă relatarea vie a adevărului şi a vieţii. Dacă veţi fi capabili să încorporaţi istoria, vă veţi transfera în alte realităţi fără medierea CD-urilor, a benzilor video sau a cărţilor. Le veţi putea experimenta nemediat. Multe culturi arhaice au reuşit să identifice rămăşiţele Bibliotecii Vii împrăştiate pe planetă. Astfel se explică profundul respect pe care îl nutresc faţă de Pământ şi faţă de animale, ca şi cunoaşterea interrelaţionării subtile a elementelor naturii. Toate aceste culturi au fost susţinute şi au rezistat de-a lungul timpului pentru ca voi să aveţi astăzi un loc de unde să vă începeţi pregătirea.

ADN-ul conţine codul. Aici stau înscrise expresia identităţii voastre, planul acestei existenţe, istoria Universului şi desfăşurarea vieţii voastre pe Pământ Totul, ascuns la nivel intracelular. ADN-ul Ş iniţial al primilor stăpânitori ai planetei, tot oameni, avea un număr de douăsprezece catene. Prin urmare, ele sunt în legătură cu multe alte surse de informaţii care utilizează acest număr. Ţineţi minte că realitatea reflectă alte realităţi. Cordoanele informaţionale au conectat omul la centri informaţionali corespunzători din interiorul şi din afara corpului.

In curând, Pământul va suferi o aliniere pe care Arhitecţii Primi au stabilit-o pentru a reface sistemul celor douăsprezece lanţuri, cu scopul de a reda stăpânirea planetei oamenilor—odinioară specia dominantă. Încă din faza de proiectare, s-a hotărât ca numai stăpânitorii planetei să deţină cheia cu care se putea descifra informaţia stocată în Biblioteca Vie.

Cum este legată Biblioteca de sistemul celor douăsprezece vortexuri informaţionale? Prin activarea chakrelor, informaţia caută o modalitate de a se exprima, de a se exterioriza. Anumite lucruri stimulează procesul, aducând informaţia în prim plan şi evidenţiind-o. Conexiunea cu sistemul chakrelor vă permite recepţia energiei care provine din alte douăsprezece surse complementare. Activarea propriilor chakre determină o reacţie în lanţ care propagă informaţia. În acest fel, creierul va ajunge să funcţioneze la randament maxim, asemeni unui computer.

Există nenumărate posibilităţi de descifrare a cunoaşterii ascunse, prin accesarea celor douăsprezece dimensiuni paralele. Paşii sunt nenumăraţi. Am putea să-i comparăm cu măsurile de securitate luate de guvern când este vorba de informaţii ultrasecrete: acesta utilizează amprentele digitale şi multe alte metode de identificare pentru a permite, accesul la informaţii. Este absolut necesar să descoperim şi în cazul nostru o multitudine de coduri, pentru a preveni descoperirea secretelor care se încearcă a fi descifrate.

Activarea catenelor de ADN coincide cu activarea, rotirea, mişcarea şi deschiderea vortexurilor informaţionale corespunzătoare—douăsprezece chakre sau discuri eterice de energiei Astfel începe rotaţia celor douăsprezece. Alinierea energiei atrage după sine activarea celor douăsprezece corpuri celeste din sistemul solar. Ele reflectă energia înspre Pământ, care astfel devine activ din punct de vedere bioenergetic. Din ce în ce mai multe grupuri se aliniază în jurul acestui număr—rotaţia celor douăsprezece universuri, de exemplu. Spirala rotaţiei va antrena haos în noua conştiinţă, mai ales în momentul reconectării la planetă a celor cinci vortexuri extracorporale, care vor revărsa fluxuri imense de energie asupra Terrei.

Menţinerea sistemului cu douăsprezece catene nu va reţine informaţia speciei. El nu va asigura decât mutaţia minimă care să permită propulsia omenirii spre un alt nivel de conştiinţă. Va fi atins un nou nivel de frecvenţă, pe care fiecare îl va resimţi în felul său. Putem vedea procesul ca naşterea unui nou soare în atmosfera terestră. Cu siguranţă că lanţurile de ADN nu înglobează toate filamentele fotocodificate. Totuşi, sistemul celor douăsprezece va fi suficient pentru a vă dezvălui tuturor, ca specie, adevărul despre identitatea voastră.

Voi, ca membri ai Familiei de, Lumină, ştiţi deja cine sunteţi. Oamenii sunt cei care şi-au uitat obârşia. Aparenţa voastră umană vă face să uitaţi, uneori, adevărata identitate. Dar partea nepieritoare a fiinţei voastre este cu voi, pentru a vă reaminti.

Numim Pământul Bibliotecă Vie fiind, conştienţi de reprezentarea pe care v-aţi făcut-o cu toţii despre o bibliotecă: un loc unde informaţia este bine clasificată şi disponibilă. Ne folosim de analogie pentru a vă forma imaginea unui periplu amplu în interiorul unei biblioteci gigantice. Nu aţi reuşit însă să citiţi această informaţie sau să o găsiţi la raft.

Vrem să vă formaţi cu toţii această imagine. Veţi ajunge să iubiţi Pământul, să vă găsiţi propriul vostru colţişor pe planetă. Nimeni nu se va mai simţi singur ştiind că există viaţă inteligentă care doreşte să comunice cu omenirea. După restructurarea ADN-ului şi conexiunea acestuia la vortexurile informaţionale veţi asista la activarea Bibliotecii.

Doar oamenii au fost desemnaţi să acceseze informaţiile. Multe istorisiri acreditează acest privilegiu. Cu mai multe milioane de ani în urmă, toate speciile trăiau în armonic pe planetă, îndeosebi în era dinozaurilor, când aceşti coloşi ai regnului animal păzeau planeta, iar energiile erau captate din spaţiu pentru a forma Biblioteca. Aceasta a fost situaţia timp de milioane de ani.

Momentan doisprezece este numărul de legătură—priviţi de jur împrejur şi vă veţi da seamă. A fost preferat pentru a va face să vedeţi, la un moment dat, că stabileşte o legătură cu altceva. Nu exprimă ritmul vostru natural, dar a fost stabilit de comun acord pentru a vă permite accesul în alte realităţi. Este o formulă codificată. Multe lucruri, aparent indescifrabile pentru logică, pot fi descifrate din perspectiva filamentelor codificate şi noului vostru corp hipersensibil.

Mulţi se vor împotrivi, argumentând că sistemul nu este eficient din lipsa naturaleţii fluxului. Numai că sistemul celor douăsprezece a fost adoptat la scară planetară. Voi, de fapt, eraţi programaţi iniţial în sistemul celor treisprezece. De câte ori pe an avem lună plină? De treisprezece ori. Acest sistem va reveni. Curând vă veţi reîntoarce la el dacă veţi reuşi să vă depăşiţi trecutul. Energia din treisprezece transcende logica şi sistemul forţat.

Aşa cum am mai spus, Familia de Lumină a venit pe Pământ să recepţioneze energie de la Arhitecţii Primi. Energia va produce modificări la nivel genetic, rearanjând filamentele. Acestea se vor construi în sistemul celor douăsprezece catene care activează corpul. Fiinţele umane vor deveni o valoare în sine prin capacitatea lor de accesa datele Bibliotecii terestre.

Dar de ce sunt aceste informaţii atât de preţioase? Împrăştiate în insecte, în flori, porci, cozi de măgar sau urechi de iepure, e de datoria voastră să le descoperiţi. E important de reţinut că datele din cele douăsprezece biblioteci au fost depozitate în mai multe straturi. De aceea, există mai multe coduri de acces. Cu alte cuvinte, aveţi la dispoziţie mai multe căi de acces în Bibliotecă. Nu aveţi deci posibilitatea de a afirmă: „Am acces total la informaţii.” Asemeni sistemelor de securitate ale guvernului, biblioteca va avea şi ea măsuri de siguranţă.

Arhitecţii aveau motive întemeiate pentru a construi bibliotecile, din cauza tiraniilor care ameninţau să acapareze totul. Unele entităţi energetice, Păstrătorii Timpului, se temeau ca aceste informaţii să nu ajungă pe mâini greşite. S-a ajuns astfel la diverse proiecte de biblioteci. Celelalte biblioteci, sau lumi, sunt cu totul diferite de aceasta. Sarcina Păstrătorilor Timpului era să conceapă un proiect care permite evoluţia conştiinţei, stocarea datelor şi accesul ulterior la informaţie.

În primă instanţă, rolul jucat de oameni în administrarea bibliotecii era onorant. Fără mediere umană nu se putea accesa informaţia şi cu cât era mai înaltă frecvenţa vibraţională a respectivului om, cu atât puteai accesa mai multe date: Era un motiv de mândrie să fii, în acelaşi timp, liber şi totuşi legat intim de mecanismele bibliotecii.

Dacă ar fi să considerăm oamenii drept nişte cârduri de acces în bibliotecă, unii aveau mai multă libertate de acces decât alţii. Erau pregătiţi special pentru a ocupa aceste funcţii şi când o fiinţă dorea să obţină informaţii de pe planetă, fuziona cu tranzistorul uman, care îi deschidea anumite magistrale informaţionale. Dacă persoana avea acces doar la coduri inferioare, nu se putea obţine o cantitate mare de date; solicitanţii avea nevoie de informăţii specifice. Celelalte date nu erau ascunse faţă de respectivul, numai că el nu era apt din punct de vedere electromagnetic să le acceseze.

Informaţia trebuie să aibă cale liberă de acces prin sistemul de credinţe al individului; altfel, persoana poate să explodeze literalmente, din cauza suprasarcinii informaţionale care nu este dublată de dragoste. Prezenţa dragostei, efectul ei stabilizator, previne dezintegrarea fiinţei şi accentuează concentrarea asupra conceptelor complexe care urmează a fi recepţionate. Este modul de preluare a unor astfel de concepte pe Pământ: ele sunt transmise pe frecvenţa dragostei.

Frecvenţa luminii nu poate transmite concepte foarte complexe din cauză că este separată de afectivitate. Frecvenţa dragostei, însă, este în strânsă legătură cu afectivitatea. În momentul în care individul îşi creează imaginea extinsă a sinelui, dragostea trebuie să îi confere un scop. În absenţa dragostei, individul nu întrevede finalitatea, fără de care nu poate concepe complexitatea totului.

Veţi ajunge să descoperiţi şi rolul important jucat de sexualitate în proces. Dacă reuşiţi să v-o însuşiţi ca pe un bun propriu, veţi profita de ocaziile care vi se ivesc pentru a o exprima, rămânând numai la decizia voastră dacă doriţi sau nu să o exprimaţi. Accesibilitatea voastră fată de cei care doresc să intre în bibliotecă vă va prilejui întâlniri extrem de interesante, cu trecerea anilor. Dacă vă întoarceţi privirea spre scripturile şi manuscrisele Antichităţii, veţi avea revelaţia unor legături intime între zei şi fiicele oamenilor.

Sexualitatea este modul prin care se activează acel permis de liber acces în bibliotecă. Aceasta implică şi un risc mare, pentru că poate fi folosită greşit. De aceea este important să deţineţi controlul asupra sexualităţii şi să fiţi siguri cui o împărtăşiţi. Nu vrem să fiţi momiţi sau mituiţi prin ea. Este necesar să-i studiaţi bine pe cei care vi-o împărtăşesc, ca să vă daţi seama de integritatea lor. În curând, puterea va fi în mâinile voastre.

Tradiţionaliştii consideră că permitem mult prea uşor accesul la informaţii. La rândul nostru, suntem conştienţi de colapsul iminent al planetei, deci nu are rost să mai ţinem vreo poartă ferecată. Asemeni altora, vă oferim nenumărate posibilităţi de a stoca informaţii. Tocmai din acest motiv, îi veţi atrage şi pe alţii care, din motive necunoscute, vor dori să le acceseze prin voi. Când întreţineţi relaţii sexuale cu o persoană, îi deschideţi, de fapt, poarta către alte biblioteci. Este un proces foarte complex. Vrem să vă iubiţi şi să vă onoraţi corpurile, pe voi înşivă, să vă asiguraţi înainte de a deveni intim cu cineva că acea persoană într-adevăr vă iubeşte. Nu este necesar să vă căsătoriţi pentru a fi convinşi. Dar dragostea trebuie să existe, pentru a-l cunoaşte pe celălalt; în felul acesta, ce descoperiţi se plasează între voi doi. Acum vă informăm doar, pentru că veţi descoperi ce li se întâmplă altora care nu au grijă de puterea lor.

Pentru a rezuma, sexualitatea nu este un lucru de joacă. Este cheia spre arterele informaţionale. Dacă nu eşti atent când o abordezi, poţi atrage energiile chiar în lipsa oricărui partener. Dacă îţi foloseşti sexualitatea ca să activezi informaţia, poţi atrage energii nedorite. Fiţi, aşadar, extrem de atenţi la frecvenţa sexualităţii, întrucât stârneşte emoţiile, care sunt cheia de accesare a datelor din Biblioteca Vie.

MESAJE  DIN CONSTELAŢIA  PLEIADELOR
BARBARA  MARCINIAK

Sursa: Internet

Bookmark the permalink.

Comments are closed.