Workshopuri

Reiki_bucuresti

                                                         Workshop -Protectia energetica

Protecţia energetica este ştiinţa de a ne proteja pe noi şi spaţiul înconjurător de infestările şi atacurile energetice negative.In acest workshop veti invata elementele cele mai importante in protectia energetica si psihica.

Reiki_bucuresti

                                                 Workshop – Geometrie sacra
Exercitii cu corpuri platonice perfecte
Dacă vă mai amintiţi de orele de geometrie şi chimie de la şcoală veţi conştientiza importanţa solidelor perfecte sau platonice. Există cinci forme diferite considerate a fi corpuri solide perfecte: cubul, tetraedru, icosaedru, dodecaedru şi octaedru. Acestea sunt formele cu toate moleculele şi structurile moleculare posibile.
Sunt poligoane congruente cu acelaşi număr de feţe care se unesc în toate punctele. Cu această combinaţie unică, toate părţile, punctele şi unghiurile sunt identice, fapt pentru care aceste forme sunt considerate sfinte sau sacre în numeroase religii şi culturi din întreaga lume.
Geometria Sacră este o modalitate de a vindeca , de a pune în valoare creativitatea şi potentialul divin în viaţa noastră într-un mod echilibrat si activ.

Reiki_bucuresti

                   Workshop- Exercitii practice de clarsenzitivitate si psihometrie.

Oricine are capacităţi parapsihologice. Dacă aţi avut vreodată o trăire de natură parapsihologică, o puteţi avea încă o dată şi încă o dată. Dacă aţi avut vreodată o intuiţie sau o informaţie despre o persoană pe care nu o cunoaşteţi, atunci aveţi capacităţi parapsihologice.Impresiile parapsihologice apar într-o diversitate de forme. Poate fi pur şi simplu o bănuială, o senzaţie vagă în legătură cu un eveniment iminent, dar poate fi şi o intuiţie fulgerătoare. Poate apărea sub forma unui semnal auditiv, ca şi cum cineva v-ar vorbi, sau poate fi ca o voce interioară, ceva ce auziţi în capul dumneavoastră.
In acest workshop special vom descoperi calitatile extrasenzoriale pe care le detinem fiecare dintre noi printr-o serie de exercitii practice.

Reiki_bucuresti

                            Workshop – Reprogramarea subconstientului

Credintele tale devin gandurile tale,
Gandurile tale devin cuvintele tale,
Cuvintele tale devin actiunile tale,
Actiunile tale devin obiceiurile tale,
Obiceiurile tale devin valorile tale,
Valorile tale devin destinul tau.
“Mahatma Gandhi”

 •     Ce este subconstientul
 •     Unde se afla subconstientul
 •     Tehnici de reprogramare a subconstientului
 •     Exercitii practice pentru reprogramarea subconstientului

Există un ansamblu de programe pe care le avem, iar acestea sunt atat în subconştient cat şi la nivelul minţii conştiente, sunt şi în structură şi în gene. Multe dintre ele ne-au fost inoculate gradat – de educaţie, de tradiţie, de religie, de familie, de tot ceea ce este în jurul nostru. Aceste programe ne-au obişnuit să decodificăm realitatea doar într-un anume fel.
În subconştient se află toate programele cu care decodificăm realitatea. Programe care, aşa cum am amintit, sunt inoculate de tradiţii, prejudecăţi ş.a.m.d şi nu în ultimul rând de mass-media. Pentru că mass-media şi puternicii lumii au tendinţa de a repeta la infinit aceeaşi versiune a realităţii. Şi dacă repeţi mereu aceeaşi versiune a realităţii toţi convenim să vedem la fel lumea.Este necesar mai mult ca oricând să ne străduim să înlocuim gradat aceste programe subconştiente eronate şi limitatoare. În felul aceste noi practic schimbăm paradigma, schimbăm realitatea şi obţinem starea de libertate.
Putem trezi toate capacităţile interioare, unele cu adevărat dumnezeieşti, de care dispunem şi putem să decodificăm realităţi mult mai vaste ale conştiinţei Universale.

Reiki_bucuresti

Workshop – Vizualizarea Aurei

Vizualizarea aurei ţine mai mult de condiţia fizică decât de o stare metafizică. Oricine poate învăţa cum să distingă aura. Exercitiile  pentru vizualizarea aurei pe care le vom practica in acest workshop ne vor ajuta la dezvoltarea acestei abilitati.
6.Workshop – Cauzele subtile ale bolilor si vindecarea prin rugaciune

Boala reprezintă modalitatea prin care trupul ne vorbeste despre starea sufletului si a
constiintei. Dacă până la instalarea ei nu ne-am ascultat trupul, înseamnă că e timpul să
o facem, având convingerea că nu există înfrângere, ci numai lectii de viată neîntelese.
În concluzie, organele nu sunt afectate întâmplător: problemele care se manifestă
sunt strâns legate de tulburările spirituale de care suferim. Un proces de vindecare
profund si adevărat este cel care implică vindecarea sufletească: reechilibrându-ne
personalitatea vom putea să diminuăm, chiar să eliminăm suferintele fizice.

 •     Meditatie ghidata “Intalnire cu Sinele Superior”
 •     Workshop despre blocajele energetice si cum putem sa eliminam cauzele lor cunoscand mai in amanunt fiecare centru energetic(chakra) ,rugaciunea si efectele ei.

Reiki_bucuresti

                                     Workshop – Clarvedere sau Vedere Spirituala

In acest atelier de lucru vom experimenta energii minunate si vindecatoare de trezire a vederii interioare si vom medita impreuna, ne vom conecta cu sinele superior pentru a cere ghidare,indrumare .

 •     Pasi pentru trezirea celui de-al treilea ochi
 •     Vindecarea blocajelor in calea clarviziunii
 •     Invocarea ingerilor clarviziunii

Reiki_bucuresti

                            Workshop – Abundenta si Prosperitatea in Manifestare

Abundenta este un drept divin pe care il are orice fiinta.In acest atelier de lucru vom invata sa creem abundenta in viata noastra pe toate planurile.Vom invata sa renuntam la programele si sistemele de credinta limitative fata de abundenta.

 •         meditatia abundentei
 •         exercitii de creativitate
 •         metode de activare a abundentei

Reiki_bucuresti

                                    Workshop – Tehnici de vindecare in familie

Terapia la distanta este la fel cu terapia facuta in contact direct cu persoana neexistand nici o diferenta. Cand vorbim despre universul energetic distanta si timpul nu exista.
Va astept la acest atelier de lucru in care vom invata tehnici de vindecare alternativa a familiei .

 •  intrarea in starea alfa de vindecare
 •  vindecarea la distanta
 •  vindecarea pe poza
 •  incarcarea apei pentru probleme de sanatate

Reiki_bucuresti

                              Constientizare,Vindecare prin tehnici de vizualizare

Va asteptam la acest atelier de lucru in care vom explora corpul nostru,vom constientiza si vindeca prin tehnici de vizualizare blocajele corpului fizic.

Reiki_bucuresti

                     Workshop – ADN-Activare si autovindecarea cu harta corpului

Conceptul străvechi despre macrocosmos văzut ca un microcosmos ne spune că lumina divină înaltă este reflectată în corpul uman. Cu alte cuvinte, umanul spiritual are codificată în sine o amprentă genetică divină.
Va invit la acest atelier de lucru in care vom invata practic activarea ADN-ului,a Corpului de Lumina.Corpul de lumină începe să se manifeste atunci când codurile adormite ale ADN-ului sunt reactivate de energiile de torsiune, în special de undele sonore şi luminoase de vibraţie înaltă, astfel încât celulele noastre încep să recunoască lumina ca pe o sursă de energie şi să o metabolizeze, asemenea plantelor în procesul de fotosinteză.

Workshopul are urmatoarea structura:

 •  Meditatie pentru activarea corpului de lumina
 •  Conectare,terapie folosind instrumente de lucru in activarea ADN-ului
 •  Autovindecarea cu harta corpului (cu instrumente de lucru)

Comments are closed.