Cristale

Morganit.

morganit

 Proprietati mistice.

Morganitul este cunoscut ca o piatra a Inimii si cristal angelic.Ajuta la aducerea iubirii in viata si in acelasi timp creste rabdarea amplifica aptitudinile de comunicare, compasiunea , empatia, si autocontrolul, echilibrand emotiile si alinand durerea despertirii. Este una din cristalele cu cea mai inalta vibratie folosite in vindecare.

Proprietati de vindecare.

Este util pentru ameliorarea unor afectiuni ca, emfizemul pulmonar, TBCul, cat si pentru tratarea bolilor cardiace, diferitelor boli ale plaminilor si ale problemelor legate de gat. Unele pareri sustin ca imbunanateste oxigenarea celulelor. Ajuta inima fizica si intareste campul energetic al acesteia.

 

Infinit, Piatra vindecatorului

Infinite Stone sized

 

 Denumirea de Infinit a dat-o descoperitorul ei, Steve Rosley, dupa o meditatie cu piatra. Numele reflecta numarul nelimitat de  beneficii ale acestei pietre.

Este o piatra care poarta o energie angelica, blanda si iubitoare,  care trage orice negativitate manifestata in corpurile noastre, fie ele fizice, emotionale, mentale sau spirituale. Practicantii Reiki care au folosit piatra au observat spus ca faciliteaza o relaxare si o stare de meditatie mai adanca in pacientii tratati. Au descoperit totodata, ca trage din corp durerea. Pietrele mai palide sunt mai blande si reconfortante, cele intunecate, mai intense. Energia blanda a Infinitului poate trece de bariere energetice pe care alte pietre cu energie mai intensa nu le penetreaza. Este buna la casa omului, indiferent ca esti atlet, vindecator, sau ai dureri cronice. Lucreaza mai ales pe incheieturi, muschi si tesutul conjunctiv.

Prehnit

prehnite

 Proprietati metafizice.

 

Este o piatra protectoare. Poate Proteja pe toate nivelurile, intarind forta vietii si stimuland cresterea acesteia. Ajuta comunicarea cu spiritele in meditatie, vizualizarea, calatoria extracorporala si este o piatra puternica pentru vise. Este cunoscuta si ca o piatra a cunoasterii interioare. Etse o piatra a acceptarii, ajuta la gandirea analitica si la dispersarea amintirilor neplacute. Prehnitul ta va invata sa eliberezi amintirile dureroase. Daca aceste amintiri au fost evitate din cauza durerii, prehnitul va ajuta sa confruntam, intelegem si debarasam aceste amintiri.

Va ghida cunoasterea potentialului real care zace in fiecare, cel al Sinelui Divin.

 

Propiretati vindecatoare.

Prehnitul este cel mai util in tratarea gutei, anemiei si ale problemelor de rinichi.

Ajuta si la eliminarea toxinelor, stimuland metabolismul si regenerarea celulara.

Vindecatorii folosesc memoria prehnitului la diagnosticarea pacientilor, mai ales cei dificil de citit. Se poarta de catre pacient cca o luna piatra dupa care vindecatorul acceseaza memoria pietrei prin meditatie.

Serafinit

seraphinit

Rusia, Baikal.

Este o piatra a iluminarii spirituale. Se spune ca pentru comunicarea si conectarea cu energiile inalte, este printre cele mai importante pietre vreodata descoperite.

Faciliteaza prezenta constienta in planurile superioare.

Este excelenta pentru autovindecare .

Promoveaza trairea prin inima.

Curata aura, intareste, activeaza si echilibreaza toate chakrele.

Indeparteaza tiparele de boala si dezechilibru, creind spatiu pentru tipare noi.

Serafinitul este benefic pentru nervi si pentru neuroni.

Relaxeaza tensiunea musculara pana la ceafa.

Poate asista la scaderea in greutate.

Meditand cu Serafinit, veti putea descoperi ca v-ati conectat la taramul angelic si la Feminitatea Divina.

Se stie ca deschide Chakra Coroana si Chakra Sufletului ca sa aduca Lumina Divina prin ele in tine.

Activeaza coloana vertebrala si legaturile sale la corpul eteric .Are o puternica vibratie vindecatoare, si aduce toate corpurile eterice in aliniere cu coloana. Dupa ce blocajele din aceste corpuri eterice dispar, energia revina la nivele normale in corp.

Rezonand cu vibratiile mai inalte, vei putea atunci sa contactezi fiinte din tarimurile mai inalte. Multe pietre au un model in ele… ca niste aripi de ingeri. Acestea sunt inca si mai puternice in a incuraja contactul cu ingerii.

In momentul in care energia se poate misca liber intre chakrele corpului, se poate realiza legatura intre Chakra Sufletului si Chakra Inimii, ridicand energia prin Chakra Timus prin Chakra Coroana si mai departe prin Chakrekle transpersonale.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.