Consultatii & Terapii

regresie_hipnozaImi doresc, ca intalnirea noastra sa fie transformationala de ambele parti de aceea este esential sa stii care este obiectivul tau, ce iti doresti sa schimbi, ce ai nevoie si in ce directie vrei sa te dezvolti.

In timpul consultatiilor folosesc: tehnici de consiliere, coaching, de constientizare, tehnici pentru reprogramarea subconstientului, tehnici de respiratie si meditatie, regresie, intuitia si experienta practica a 10 ani de studiu si  lucru cu oamenii.

Te pot indruma cum sa regasesti increderea in sine si siguranta, cum sa folosesti  intuitia, cum sa intelegi ca dincolo de tot ceea ce stii mental ca esti, esti o fiinta cu puteri nelimitate.Te voi indruma cum sa iti folosesti abilitatile cu care esti inzestrat, sa le transformi, cum sa te conectezi cu intelepciunea sufletului tau.

Te pot ajuta lucrand asupra corpurilor tale energetice pentru a-ti restabili energia vitala si de a te ajuta in procesul de transformare si vindecare.

  • Consiliere pentru dezvoltare personala si spirituala                     60 min
  • Life Coaching / Business Coaching                                                      60 min
  • Regresie                                                                                                       60 min
  • Terapie  individuala                                                                                  30-35 min
  • Terapie  de grup                                                                                         30-35 min
  • Consulanta Feng Shui si Analiza Astrologie Chineza – BaZi
    Pentru programari accesati  Contact.
fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this page

Comments are closed.