Afirmatii pentru prosperitate si abundenta-zip

Descarca gratuit “Afirmatii pentru Prosperitate si Abundenta” si citeste mai jos informatii despre reprogramarea subconstientului!

Download

Alimentarea regulată a subconştientului cu sugestii pozitive, care elimină şi sfârşesc prin a vă înlocui credinţele şi gândurile, astfel încât subconştientul să fie deblocat, adică stoparea sugestiilor negative pe care subconstientul le oferă conştientului şi ştergerea progresivă a acestor amintiri se numeşte reprogramare.

Regula de aur pentru ca acest lucru să aibă succes este repetarea zilnică, sau chiar de mai multe ori pe zi, a acestor sugestii, astfel încât acestea să se imprime în subconştient. Asta poate însemna repetarea unor cuvinte, fraze, gânduri pozitive sau „fabricarea” de imagini mentale, scene de viaţă (acesta se numeşte teatru mintal,) dar important este să vă inundaţi subconstientul, astfel încât acesta să fie marcat.

Eficacitatea metodei va depinde apoi de starea de sugestibilitate a subconştientului în momentul în care sunt făcute sugestiile, adică de capacitatea sa de a le primi.

Această stare de sugestibilitate va depinde de metoda pe care o folosiţi, dar în acest domeniu trebuie să încercaţi mai multe metode, pentru a şti care este mai eficientă pentru voi. Poate fi auto-hipnoza, vizualizarea, meditaţia, relaxarea, sugestiile pozitive, undele alfa, dinamica mentală sau mesajele subliminale… Toate vă dau o stare de bine, încredere în sine şi vă vor ajuta să vă reprogramaţi subconştientul. Voi o alegeţi pe cea care vi se potriveşte mai bine.

Câteodată, ajutorul unui terapeut poate fi necesar, dar puteţi începe prin a citi câte ceva despre dezvoltarea personală, ceea ce vă poate fi de mare ajutor. Veţi rămâne cu beneficii nelimitate care vă vor uimi, iar viaţa vi se va schimba radical.

Amintiţi-vă de faptul că puteţi cere tot ceea ce doriţi subconştientului vostru, că el vă este cel mai bun prieten. Programat în mod pozitiv, subconstientul va face minuni pentru voi, căci el nu cere decât să vă servească.

Comments are closed.