Trezire Spirituala

Amestec de uleiuri esențiale „Trezire Spirituala”

Este un ulei foarte spiritual care contine tamaie, lemn de santal, iarba de smirna, molid. Toate aceste uleiuri au fost folosite de mii de ani pentru a deschide si a creste comunicarea spirituala cu creatorul.

Acest amestec de uleiuri esențiale „TREZIRE” transmite sentimentul de venerație și respect spiritual, printr-un amestec de uleiuri esențiale de valoare superioară, care facilitează accesul la subconștient și pot face să dispară traumele profunde. Acest amestec este considerat de mulți ca o binefacere, deoarece consolidează echilibrul emoțional și aduce alinare și lumină în inimă.

Influențe: 

Deschide chakra celui de al treilea ochi, Ajna care este caminul intuitiei si a clarvederii si a saptea chakra, Sahasrara, care este considerata poarta spre energia universala divina. Protejeaza de bombardamentul energiilor negative.Este un ulei excelent pentru cei care practica vindecari cu energie. Ajuta in eliberarea blocajelor emotionale, a traumelor si a amintirilor negative la nivel ADN. Cand reusim sa facem asta , suntem capabili sa inaintam mai usor pe calea noastra spirituala si sa fim deschisi spre noi oportunitati. Influenteaza sistemul nervos. Elibereaza emotiile negative de frica, epuizare, frustrare. Ne ajuta sa ne deschidem bucuriei, entuziasmului schimbarii personale. Promoveaza sentimentul de respect si constiinta spirituala si deschide subconstientul. Linisteste mintea si inalta inima. Este frecvent ultilizat in munca de vindecare,nu doar pentru ca curata emotional dar si pentru ca il protejeaza pe cel care il poarta de energiile negative din jur. Este important sa ramanem centrati si protejati pentru a putea facilita vindecarea noastra si a celorlalti.

Indicatii: abuz, boala Alzheimer, depresie, apatie, astm, crize de astm, probleme de echilibru, detoxifiere, exces de mucus, infectii, probleme cu ficatul, probleme ale articulatiei temporo-mandibulare, candidoza, probleme de concentrare, descurajare, depresie, deblocarea traumelor de la nivel ADN, pentru a ierta si a uita, frustrare, indurerare si intristare, schimbari in plan personal, protectie fata de emotiile si amintirile negative, activarea si oxigenarea glandei pineale si pituitare, pentru sentimente pozitive, socuri emotionale, pentru constiinta spirituala si protectie, stres, vizualizarea obiectivelor.

Aplicare:

  1. difuzare
  2. inhalare directa
  3. 2-4 picaturi pe varful capului, pe al treilea ochi, in spatele urechilor, pe piept, pe timus, pe spatele gatului
  4. 1 picatura de „” la 15 picaturi de ulei vegetal in uleiul de masajul corporal
  5. ca si parfum

Atenție: Diluția nu este necesară. Se poate folosi în siguranță pe copiii de peste 2 ani.

Ingrediente: 

Isopul: Are proprietati anti-infectioase, antivirale, decongestionante, antiseptice, anti-inflamatorii si antispasmotice. Are puternic efect de echilibrare emotionala si promoveaza centrarea in corp. Stimuleaza creativitatea si meditatia

Muscata: Are proprietati anti-inflamatoare, antioxidante, antidepresive si sedative.Echilibreaza hormonal si descarca toxinele din ficat unde sunt stocate furia si frica. Parfumul sau inalta spiritul si elibereaza emotiile negative pentru ca bucuria sa poata fi atinsa.

Trandafirul: Are proprietăți antihemoragice, anti-infecțioase și afrodisiace. Este uleiul esențial cu cea mai înaltă frecvență de 320 MHz. Creează sentimentul de echilibru, armonie sși de stare de bine, elevează mintea. Creează o energie magnetică care atrage iubirea pură și aduce bucurie inimii.

Tamaie: Activeaza imunitatea. Stimuleaza si oxigeneaza regiunea limbica a creierului care este centrul memoriei afective, ceea ce eleveaza starea de spirit si relaxeaza.. In medicina europeana se foloseste pentru a combate depresia. Este considerat un ulei sfant de ungere si a fost folosit in ceremonii religioase in Orientul Mijlociu de mii de ani.

Iarba de Smirna: Are proprietati antioxidante, anti-inflamatoare, antitumorale si antivirale. Este excellent pentru infectii fungice si probleme ale pielii. Este considerat un ulei sfant de ungere oferit lui Moise. Are unul dintre cele mai ridicate nivele de sesquiterpene care sunt niste component ce stimuleaza hipotalamusul, glanda pituitara si amigdala, central de control al emotiilor si de eliberare a hormonilor in creier. Este un ulei regal si da sentimentul de demnitate, poseda frecventa bogatiei.

Molidul: Proprietatiile anti-inflamatoare ne ajuta sa combatem infectiile. Deschide si elibereaza blocajele emotionale creind sentimentul de echilibru si stabilitate. Prin traditie se considera ca detine frecventa prosperitatii. Ne ajuta sa putem primi.

Ulei de migdale: Sistemul de sanatate antic  Ayurveda din India  il  considera un nutrient pentru creier si sistemul nervos care induce acuitate intelectuala si longevitate.Este o sursa de vitamina E si de grasimi monosaturate care ajuta in scaderea colesterolului. Imbunatateste aspectul tenului si ajuta in curatarea colonului sprijinind procesul de eliminare al corpului. Studii recente au aratat ca uleiul de migdale are efect anti-inflamator si stimuleaza imunitatea.

Lemn de santal: Este antidepresiv, astringent, afrodisiac, sedativ. Echilibreaza emotional. Ajuta in depresie si stres. Continutul ridicat de sesquiterpene stimuleaza glanda pineal si regiunea limbica a creierului care este central memoriei afective. In mod traditional se foloseste la yoga si meditatie dar poate ajuta si la indepartarea programelor negative de la nivelul celulelor.

Ienupar : Are proprietati antiseptice, detoxifiante , diuretice si antispasmotice. Este epurator si detoxifiant. Eleveaza constiinta spiritual si creaza sentimental de iubire si pace.

Pret: 50 ron – 10 ml

fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this page

Comments are closed.