Regenerare celulara/Longevitate

Amestec de uleiuri esențiale “Regenerare celulara/Longevitate”

Amestecul de uleiuri esențiale“Regenerare celulara/Longevitate”îi conferă creierului un impuls, prin uleiurile esențiale care au o proporție mare de sescviterpene. Acestea sunt componente naturale care formează oxigen, care promovează funcționarea sănătoasă a celulelor. Acest amestec se folosește pentru ordonarea gândurilor și creșterea concentrării.

“Regenerare celulara/Longevitate”promoveaza concentrarea profundă și asimilarea ideilor noi, transformă energia fizică în energie mentală.

Este special conceput pentru a mări potențialul și claritatea mentală iar folosit pe o perioadă mai îndelungată întârzie procesul de îmbătrânire.

Multe uleiuri din acest amestec au niveluri crescute de sesquiterpene ceea ce determină oxigenarea și activarea glandei pineale, pituitare și hipotalamusul și astfel se mărește secreția hormonuluui de creștere și a melatoninei,dizolvă substanțele petrochimice care blochează receptorii hormonali de la nivelul creierului și ai coloanei vertebrale și deasemenea elimină “ceața de pe creier” pe care oamenii o experimentează datorită slabei oxigenări și a expunerii la substanțele petrochimice sintetice provenite din alimente, produse de îngrijire a pielii și ale părului, din medicamente, din aer.

“Regenerare celulara/Longevitate”iți dă acea  ascuțime a minții dacă îl folosești înaintea unei întâlniri, a unei competiții sau ca se te poți concentra în timpul meditației.

Medicamentele sintetice pot inhibasecreția serotoninei în creier. Amestecurile de uleiuri esentiale Bucurie,Curaj,Regenerare celulara/Longevitate, toate ajută creierul să se refaca în urma daunelor create de medicamentele sintetice. Ele stimulează deasemenea glanda pineală care metabolizează 50% din serotonina din corp.Serotonina este hormonul care reglează dispoziția, pofta de mâncare, somnul, contracția musculară, memoria și procesul de învățare.

Influențe:

Influenteaza sistemul nervos, eleveaza si energizeaza. Ii ajuta pe cei care isi suprima emotii ca pasiunea, entuziasmul si bucuria, pe cei care duc lipsa de motivatie si au obiceiul sa amane lucrurile. Da claritatea mentala si focusarea, necesare in depasirea apatiei si pentru a imbratisa viata.

Proprietăți:crește capacitatea de focusare și concentrare mentală, elimină “ceața de pe creier”, efect anti-îmbătrânire, crește activitatea glandei pineale, pituitare și a hipotalamusului, stimuleaza secretia hormonului de creștere și a melatoninei, dizolvă substanțele petrochimice de la nivelul receptorilor celulari , îmbunătățește memoria, oxigenează creierul și aduce echilibru emoțional.

Indicații: apnee în timpul somnului, uitare, decalaje de fus orar, oboseală nervoasă și mentală, depresie, convulsii, amțeli, epilepsie, leșin, dureri de cap, autism, AIDS, ADHD, atacuri cerebrale, sensibilitate la chimicale, confuzie, narcolepsie, neuropatie.

  • Aplicare: nediluat
  • 2-4 picaturi pe marginea urechilor,pe incheietura mainilor,pe ceafă,pe frunte,sub nas,pe limbă,pe tălpi
  • 1-2 picături aplicate cu degetul pe interiorul obrajilor în gură sau pe cerul guri aplicat cu policele,ca parfum
  • 2-4 picături în apa de baie,pe chakre,pe punctele reflexogene,inhalare directă,difuzare la rece

Atenție: Diluați atunci când folosiți în zone sensibile ale pielii (pe față, gât, zonele genitale etc.).

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Evitaţi să folosiți pe sugari și copii foarte mici.

Ingrediente: 

Tămâie: Activează imunitatea. Stimulează și oxigenează regiunea limbică a creierului care este centrul memoriei afective, ceea ce elevează starea de spirit și relaxează. În medicina europeană se folosește pentru a combate depresia. Este considerat un ulei sfânt de ungere și a fost folosit în ceremonii religioase în Orientul Mijlociu de mii de ani.

Imortele: îmbunătățește circulația și reduce vâscozitatea sângelui. Este anticoagulant, reglează colesterolul, stimulează funcționarea celulelor hepatice și reduce placa depusăă pe pereții arterelor și a venelor.

Lemn de santal: Este antidepresiv, astringent, afrodisiac, sedativ. Echilibrează emoțional. Ajută în depresie sși stres. Conținutul ridicat de sesquiterpene stimulează glanda pineală și regiunea limbică a creierului care este centrul memoriei afective. În mod tradițional se folosește în yoga și meditație dar poate ajuta și la îndepărtarea programelor negative de la nivelul memoriei celulelare.

Lemnul de cedru: conținutul ridicat de sesquiterpene stimulează regiunea limbică a creierului, centrul memoriei afective . Stimulează glanda pineală care secretă melatonina.mCalmează și purifică.

Roinița: are proprietăți anti-inflamatoare, antivirale antidepresive și relaxante. Calmează și echilibrează emoțiile, influențează sistemul limbic, centrul memoriei afective. Scoate la suprafață blândețea. Se folosește în depresie. A fost folosit în antichitate la tratarea tulburărilor nervoase și a problemelor de inimă.

Lavanda: indicat în spasmele musculare, durerile în urma luxațiilor, dureri de cap, inflamatii, anxietate, arsuri, probleme ale pielii gen psoriasis, crampe menstruale, previne cicatricile și vergeturile. Este hipotensiv, anti-infecțios, anticoagulant, analgesic, antispasmotic. Este camant și înălțător.

Chiparos : are proprietăți anti-inflamatoare, anti-virale, sedative și ține la distanță insectele. Stimulează amigdala, glanda pineală, pituitară și hipotalamusul.

Busuioc: Folosit intens în medicina traditională asiatică si indiană, numele busuiocului provine din „basileum”, denumirea în greacă a cuvântului „rege”. în secolul al XVI-lea, frunzele pudră erau inhalate în scopul tratării migrenelor si infecţiilor la nivelul pieptului. Hinduşii aveau obiceiul de a pune rămurele de busuioc pe pieptul celor trecuti în lumea cealaltă, pentru a-i proteja de spiritele malefice.

Rozmarin: are proprietăți antiseptice și anti-infecțioase. Ne ajută sa depășim oboseala mentală, stimulează memoria și ne deschide mintea conștientă. Studiile au descoperit că acest ulei mărește capacitatea de atenție, reduce anxietatea, amplifică  abilitățile analitice și mentale.

Menta piperita: Ajută sistemul respirator, hormonal și nervos. Având o acțiune similară cu a hormonilor, ajută la deschiderea și eliberarea blocajelor emoționale și aduce un sentiment de echilibru. Are proprietăți antispasmotice, anti-infecțioase, antiparazitice, antiseptice și anti-inflamatoare. Este folosit pentru a activa metabolismul și a arde grăsimile. Elevează mintea și eliberează tensiunile și oboseala mentală.

Pret: 80 ron /10 ml

fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this page

Comments are closed.