Purificare

Amestec de uleiuri esențiale „Purificare”

Amestecul de uleiuri esențiale „Purificare” este de valoare superioară. Se folosește direct pe piele, pentru curățirea și calmarea înțepăturilor și mușcăturilor de albine, păianjeni, viespi, furnici, a tăieturilor și zgârieturilor. Prin pulverizare purifică aerul, neutralizând mirosurile neplăcute de mucegai, respectiv fumul de țigară.

Ajută sistemul digestiv, sistemul imunitar, pielea, părul și echilibrează emoțional.

Influențe: 

Inviorează și elevează mintea. Prin difuzare la rece “Purificare” purifică și curăță încăperea de emoții și vibrații negative. Difuzează în încăperi încărcate emoțional, în încăperile unde lucrezi, mai ales dacă există furie, violență, energii haotice. Îl poți folosi și pentru purificare spirituală. Ne ajută atunci când ne simțim abandonați, respinși sau ne este teamă de singurătate. Poate calma furia și conflictele, readuce puritatea gândurilor și restaurează ordinea.

Proprietăți, indicații și mod de aplicare:

Proprietăți: antiviral, anti-infecțios, antiseptic, imuno-stimulant, neutralizează mirosurile, distruge mucegaiul, dezinfectant, împrospătează aerul și rufele, insecticid, ține insectele la distanță, neutralizează veninul de la înțepături și mușcături de insecte.

Indicații: infecții respiratorii virale și bacteriene, sterilizarea tăieturilor și a rănilor.

Aplicare: 

  1. difuzare la rece
  2. inhalare directă
  3. 2-4 picături în apa de baie
  4. pe tălpi, pe marginea urechilor, pe tămple
  5. se aplică local după cum este necesar, pe tăieturi, răni, zgârieturi, vânătăi

Ingrediente: 

Iarba de lămâie: are proprietăți analgezice, anti-inflamatoare, antiparazitice și antibacteriene. Reface țesutul conjunctiv, tendoanele și ligamentele.

Mirt: Are proprietăți antiseptice, antibacteriene, decongestionante. Oxigenează și elimină mucusul din sistemul respirator. Oferă un tratament blând atacurilor de astm și problemelor respiratorii pentru copii. Are efect sedativ, ceea ce îl face eficient în tratarea insomniei și a sistemului nervos. Nu este iritant, nu crează sensibilitate și de aceea este potrivit pentru copiii și bătrânii care au probleme respiratorii, boli cronice ale plămânilor, răceli, infecții. Decongestionant pentru prostată.

Rozmarin: are proprietăți antiseptice și anti-infecțioase. Ne ajută sa depășim oboseala mentală, stimulează memoria și ne deschide mintea conștientă. Studiile au descoperit că acest ulei mărește capacitatea de atenție, reduce anxietatea, amplifică  abilitățile analitice și mentale.

Arbore de ceai: antibacterian, antifungic, antiseptic, antiparazitic si anti-inflamator.

Lamaita: antiseptic, antibacterian, antispasmotic, anti-inflamator, insecticid, ține insectele la distanță.

Lavanda : eliberează spasmele musculare, durerile luxațiilor, dureri de cap, inflamații, anxietate, arsuri, probleme ale pielii gen psoriasis, crampe menstruale, previne cicatricile și vergeturile. Este hipotensiv, anti-infecțios, anticoagulant, analgesic, antispasmotic. Este camant și înălțător. Efect de regenerare a țesuturilor.

Pret: 80 ron /10 ml

fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this page

Comments are closed.