Protectie energetica

Amestec de uleiuri esențiale „Protectie energetica”

Amestecul de uleiuri esențiale „Protectie energetica” transmite sentimentul de venerație și respect spiritual, printr-un amestec de uleiuri esențiale de valoare superioară, care facilitează accesul la subconștient și pot face să dispară traumele profunde. Acest amestec este considerat de mulți ca o binefacere, deoarece consolidează echilibrul emoțional și aduce alinare și lumină în inimă.

Este un ulei foarte spiritual care contine tamaie, lemn de santal, iarba de smirna, molid. Toate aceste uleiuri au fost folosite de mii de ani pentru a deschide si a creste comunicarea spirituala cu creatorul.

Are frecventa 72 Mhz.

Influențe: 

Deschide chakra celui de al treilea ochi, Ajna care este caminul intuitiei si a clarvederii si a saptea chakra, Sahasrara, care este considerata poarta spre energia universala divina. Protejeaza de bombardamentul energiilor negative.Este un ulei excelent pentru cei care practica vindecari cu energie. Ajuta in eliberarea blocajelor emotionale, a traumelor si a amintirilor negative la nivel ADN. Cand reusim sa facem asta , suntem capabili sa inaintam mai usor pe calea noastra spirituala si sa fim deschisi spre noi oportunitati. Influenteaza sistemul nervos. Elibereaza emotiile negative de frica, epuizare, frustrare. Ne ajuta sa ne deschidem bucuriei, entuziasmului schimbarii personale. Promoveaza sentimentul de respect si constiinta spirituala si deschide subconstientul. Linisteste mintea si inalta inima. Este frecvent ultilizat in munca de vindecare,nu doar pentru ca curata emotional dar si pentru ca il protejeaza pe cel care il poarta de energiile negative din jur. Este important sa ramanem centrati si protejati pentru a putea facilita vindecarea noastra si a celorlalti.

Proprietăți, indicații și mod de aplicare:

Indicatii: abuz, boala Alzheimer, depresie, apatie, astm, crize de astm, probleme de echilibru, detoxifiere, exces de mucus, infectii, probleme cu ficatul, probleme ale articulatiei temporo-mandibulare, candidoza, probleme de concentrare, descurajare, depresie, deblocarea traumelor de la nivel ADN, pentru a ierta si a uita, frustrare, indurerare si intristare, schimbari in plan personal, protectie fata de emotiile si amintirile negative, activarea si oxigenarea glandei pineale si pituitare, pentru sentimente pozitive, socuri emotionale, pentru constiinta spirituala si protectie, stres, vizualizarea obiectivelor.

Aplicare:

  1. difuzare
  2. inhalare directa
  3. 2-4 picaturi pe varful capului, pe al treilea ochi, in spatele urechilor, pe piept, pe timus, pe spatele gatului
  4. 1 picatura de la 15 picaturi de ulei vegetal in uleiul de masajul corporal
  5. ca si parfum

Ingrediente: 

Lemn de santal: Este antidepresiv, astringent, afrodisiac, sedativ. Echilibreaza emotional. Ajuta in depresie si stres. Continutul ridicat de sesquiterpene stimuleaza glanda pineal si regiunea limbica a creierului care este central memoriei afective. In mod traditional se foloseste la yoga si meditatie dar poate ajuta si la indepartarea programelor negative de la nivelul celulelor.

Ienupar : Are proprietati antiseptice, detoxifiante , diuretice si antispasmotice. Este epurator si detoxifiant. Eleveaza constiinta spiritual si creaza sentimental de iubire si pace.

Tamaie: Activeaza imunitatea. Stimuleaza si oxigeneaza regiunea limbica a creierului care este centrul memoriei afective, ceea ce eleveaza starea de spirit si relaxeaza.. In medicina europeana se foloseste pentru a combate depresia. Este considerat un ulei sfant de ungere si a fost folosit in ceremonii religioase in Orientul Mijlociu de mii de ani.

Iarba de Smirna: Are proprietati antioxidante, anti-inflamatoare, antitumorale si antivirale. Este excellent pentru infectii fungice si probleme ale pielii. Este considerat un ulei sfant de ungere oferit lui Moise. Are unul dintre cele mai ridicate nivele de sesquiterpene care sunt niste component ce stimuleaza hipotalamusul, glanda pituitara si amigdala, central de control al emotiilor si de eliberare a hormonilor in creier. Este un ulei regal si da sentimentul de demnitate, poseda frecventa bogatiei.

Molidul: Proprietatiile anti-inflamatoare ne ajuta sa combatem infectiile. Deschide si elibereaza blocajele emotionale creind sentimentul de echilibru si stabilitate. Prin traditie se considera ca detine frecventa prosperitatii. Ne ajuta sa putem primi.

Ulei de migdale: Sistemul de sanatate antic  Ayurveda din India  il  considera un nutrient pentru creier si sistemul nervos care induce acuitate intelectuala si longevitate.Este o sursa de vitamina E si de grasimi monosaturate care ajuta in scaderea colesterolului. Imbunatateste aspectul tenului si ajuta in curatarea colonului sprijinind procesul de eliminare al corpului. Studii recente au aratat ca uleiul de migdale are efect anti-inflamator si stimuleaza imunitatea.

Salvia: Are proprietati antibacteriene, antispasmotice si decongestionante. Ajuta in echilibrul dintre estrogen si progesteron-testosteron si contribuie la secretia lor. Intareste centrele de energie ale corpului.

Lemnul de Cedru:este uşor antiseptic, foate eficient împotriva tuberculozei, bronşitei, infecţiilor urinare, foatre benefic problemelor pielii, cum ar fi acneea şi psoriazisul și reduce rigidizarea pereților arterelor. De asemenea, ajută la stimularea glandei pineale, care produce melatonina, un hormon antioxidant asociat cu somnul profund.

Lemnul de Cedru poate ajuta la acnee, anxietate, artrită, congestie, tuse, cistită, mătreață, psoriazis, sistemul respirator, sinuzită, boli de piele şi retenţie de lichid. Stimulează creierul, centrul emoțiilor noastre, și este recunoscut pentru efectele sale calmante şi purificatoare.

Statornicie şi echilibru este mesajul dat de spiritul Lemnului de Cedru. Acesta este spiritul de integritate, de stabilitate, și de solidaritate în toate lucrurile. Are multe calități care sunt deseori necesare atunci când spiritul este slăbit şi se află în imposibilitatea de a ierta, sau atunci când inima este ruptă.

Lemnul de Cedru ne încurajează, ne dă tăria de care avem nevoie pentru a continua propria cale în viață, ne îndeamnă să ne îndeplinim repede visele, și ne ajută la realizarea speranțelor.

Inhalarea uleiului esențial al Lemnului de Cedru relaxează mintea foarte analitică.

Puteți folosi uleiul lemnului de Cedru înainte şi după întâlniri de afaceri pentru a beneficia de o mai mare claritate, pentru a percepe problema de bază, pentru a găsi soluții rapide sau pentru a “ajunge la țintă”.

Lemnul de Cedru are o energie purificatoare care ajută la eliberarea toxinelor emoționale depuse în corpurile subtile, aliniază chakra inimii, şi a corpului fizic pentru a permite experienţa doar de a fi.

Uleiul esențial de lemn de  Cedru stimulează memoria, sentimentului iubirii spirituale adevărate şi generează sentimente de a fi complet, sigur şi protejat de acea iubire. A fost folosit din timpuri imemoriale în civilizatii diverse cum ar fi în Egipt şi în Tibet. Încă mai este utilizat în mod activ în medicină tibetană, și ca un ajutor în meditaţia buddhişti tibetani.

Lemnul de Cedru sporește spiritualitatea şi consoliedază legătura noastră cu Divinitatea. A fost folosit în construirea de temple pentru a simboliza acest lucru.

Acest ulei este cel mai eficient cu copii ADD, și ajută la stabilizarea undelor beta/ theta.

BUSUIOC: Folosit intens în medicina traditională asiatică si indiană, numele busuiocului provine din „basileum”, denumirea în greacă a cuvântului „rege”. în secolul al XVI-lea, frunzele pudră erau inhalate în scopul tratării migrenelor si infecţiilor la nivelul pieptului. Hinduşii aveau obiceiul de a pune rămurele de busuioc pe pieptul celor trecuti în lumea cealaltă, pentru a-i proteja de spiritele malefice.

Pret: 80 ron/ 10 ml

fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this page

Comments are closed.