Meditatia Activarii Chakrelor Transpersonale si Diagnosticare Biorezonanta Magnetica Individuala

analizor5

Joi 05.12.2013 orele 18:30-20:30

1.Meditatia Activarii Chakrelor Transpersonale

2.Diagnosticare Biorezonanta Magnetica Individuala(scurta rezumare a analizei iar rezultatele vor fi trimise pe email)

Diagnoza Analizator Cuantic

Analizatorul cuantic cu rezonanata magnetica

Analizatorul Cuantic cu rezonanta Magnetica  are ca principiu de functionare analiza cuantica a rezonantei magnetice (ACRM) si implica inovatii de tehnologie avansata din medicina, bio-informatica, inginerie si din alte domenii. Folosind medicina cuantica ca baza teoretica, acest echipament electronic colecteaza campul magnetic slab al celulelor corpului uman, il analizeaza si determina starea de sanatate a persoanei testate, principalele sale probleme, scotand in evidenta recomandari standard de prevenire a bolilor.

ACRM este un ghid individual pentru aflarea starii de sanatate a intregului corp si are avantajul caeste complet, non-invaziv, practic, simplu, rapid, economic. El aduce o mare contributie la cauza sanatatii umane, avand o gama larga de dezvoltare si aplicatie, datorita dezvoltarii si profunzimii cercetarii stiintifice care sta la baza functionarii sale.

Este unul dintre cele mai performante sisteme de evaluare a starii de sanatate energetice si psiho-fizice a organismului.

Folosind medicina cuantica, acest echipament electronic, colecteaza campul magnetic slab al celulelor corpului uman, il analizeaza si determina starea de sanatate a persoanei testate, principalele sale probleme, scotand in evidenta, recomandari standard de prevenire a bolilor.

Analiza va arata starea de sanatate a pacientului, fara analize de laborator, sau alte proceduri complicate.Corpul uman este un agregat format dintr-un numar imens de celule ce se afla intr-o continua miscare, dezvoltare, diferentiere, regenerare, degenerare. Celulele se reinnoiesc prin diviziune celulara, 25 de milioane de celule se divid intr-o secunda la un adult, iar celulele sangelui se reinnoiesc cam 100 de milioane pe minut. In procesul de diviziune si crestere, nucleele si electronii ce orbiteaza in jurul nucleelor sunt incarcate electric si se misca cu o viteza foarte mare, emitand constant unde electromagnetice.

Semnalele undelor electromagnetice emise de corpul uman reprezinta starea specifica a organismului uman din acel moment si acestea sunt diferite in functie de starea corpului, sanatate, boala, etc. Daca putem determina aceste semnale electromagnetice, putem determina starea corpului.

Medicina cuantica considera ca motivul fundamental al imbolnavirii noastre este ca spinul electronilor din afara nucleelor se schimba, impreuna cu orbita lor, aceasta implicand schimbarea atomilor, schimbarea biomoleculelor, schimbarea biomoleculelor mari, schimbarea celulelor si in final schimbarea organelor. Deoarece electronul este un corp incarcat electric, atunci cand spinul si orbita electronilor aflati in afara nucleului se modifica, undele electromagnetice emise de atomi se vor schimba. Energia undelor schimbarilor electromagnetice datorate schimbarilor fizice si ale hranei, este extrem de slaba, de ordinul nanogauss sau microgauss.  Frecventa si energia campului magnetic slab al pielii, determinata direct sau tinand un senzor in mana, este amplificata de instrument si procesata de un calculator. Apoi prin compararea cu spectrul de rezonanta al standardului cuantic al disfunctiilor(bolilor) si cu indicatorii nutritionali setati dispozitiv se primeste informatia referitoare la valoarea cuantica, ce poate fi pozitiva sau negativa. Marimea valorii cuantice indica natura si extinderea disfunctiilor(bolilor) si a nivelelor elementelor sau compusilor legati de nutritie.

Functionarea este similara cu principiul ascultarii posturilor de radio. Exista multe unde radio ce sunt emise pe diferite frecvente. Daca doriti sa ascultati un anume post, puteti comuta radioul pe frecventa corespunzatoare, in acel moment apare rezonanta si asa puteti asculta postul de radio doriti.

Caracteristicile aparatului

Creaza un profil de risc cu disfunctiile care exista dar nu prezinta simptome evidente.

Daca apar schimbari patologice in aproximativ 10 celule, analizatorul poate evidentia aceste schimbari patologice si poate prezice posibilitatea aparitiei bolii. Actionand in acest moment, pacientul va putea preveni in mod eficient diverse boli cronice.

Viteza si acuratete

Se pot obtine in cateva minute diversi indicatori ai starii pacientului. Baza de date a sistemului a fost stabilita pe baza unei metode stiintifice, a statisticilor strict referitoare la sanatate si pe demonstratiile unui mare numar de cazuri clinice, care duc la o buna acuratete a analizelor.

Rapoarte:

Multitudinea funcţiilor, organelor şi sistemelor analizate:

1. Calitățile fizice de bază

2. Conținutul de zahăr din sânge

3. Afecțiuni ale oaselor

4. Densitatea mineralelor din oase

5. Sistemul nervos al creierului

6. Sistemul cardio-vascular și cerebro-vascular

7. Funcția vezicii biliare

8. Funcția gastrointestinală

9. Afecțiuni genito-urinare

10. Toxine umane

11. Funcția rinichilor

12. Funcția ficatului

13. Funcția plămânilor

14. Funcția pancreasului

15. Afecțiuni reumatice

16. Elemente (Ca, Fe, Se, Pg,Zn, vitamine, etc).

17. Funcția sexuală masculina/ feminină

18.Ochiul

19.Alergiile

20.Metalele grele

21.Aminoacizii.

22.Coenzimele

23. Prostata

24. Sistemul endocrin

25. Sistemul imunitar

26. Analiza sânilor

27. Pielea

28. Elementele sănătății umane

29. Fisa de analiza a organismului (analiza organismului, analiza grasimilor, alimentatie, evaluare integrata, controlul greutatii, evaluarea conditiei organismului)

Fisa raportului de sumar

Non-invazivitate si fara dureri

Cerintele persoanei testate:

  • Nu ar trebui sa bea cafea, sau vin si sa nu ia medicamente si produse parafarmaceutice doua zile inainte de testare.
  • Sa aiba o viata normala si sa doarma bine doua zile inaintea testarii.
  • Daca a avut o activitate intensa, sa stea 1-2 ore inaintea testarii.
  • Testarea sa se faca la  3-4 ore dupa masa (daca in ultimile 2 zile s-a mancat mai usor).
  • Daca nu pe stomacul gol.
  • Hainele sa fie lejere si calduroase.
  • Sa se scoata toate obiectele metalice si aparatele de comunicare de pe corp.
  • In timpul testarii sa se relaxeze, sa nu vorbeasca si sa respire normal.

Aparatul nu va fi utilizat de catre :

•Persoanele cu stimulator cardiac

•Persoanele care au implanturi metalice in organism.

•Persoanele aflate sub tratament medicamentos îndelungat.

•Femeile în perioada menstruaţie

Rog confirmati participarea!

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.