Seminar “Dă restart vieții vieții tale!”

Tot mai des oamenii isi dau seama ca e momentul sa schimbe ceva in viata lor si actioneaza. Numai ca actioneaza in ceea ce tine numai de exteriorul lor: job, casa, relatii.

Secretul succesului consta in imbinarea remediilor pentru mediul extern cu acelea pentru interiorul nostru: emotii, ganduri, constientizari si o stare de constienta inalta.

Va supun atentiei un atelier in care sa va puneti sub lupa cele mai adanci emotii si ganduri, pentru a va analiza cu atentie trecutul, ca sa va intelegeti prezentul si pentru a va crea apoi un viitor conform cu aspiratiile Dumneavoastra.

Ne nastem cu un potential urias, toti suntem genii la nastere, insa mediul in care crestem, scoala, prietenii, societatea si familia ne conditioneaza si ne limiteaza potentialul infinit de manifestare a genialitatii noastre.

Va propun sa facem curat, sa scoatem la suprafata tot ceea ce a fost acoperit de conditionarile de tot felul si sa va bucurati de o viata creata conform propriei viziuni.

In cadrul acestui seminar voi aborda teme care vizează crearea unui mediu exterior favorabil, prin aplicarea unor remedii feng shui, dar și aplicarea unor tehnici simple cu ajutorul cărora învățam sa eliminam emoții captive in structurile Dvs., pentru a va ridica frecventa si pentru a nu mai atrage situatii in care emotiile captive sa se manifeste.

In ultima parte a atelierului,, se lucreaza cu mintea subconstienta, in care se afla toate convingerile limitative dobandite si mostenite, pentru a va putea materializa dorintele rapid.

Un factor extrem de important in viata noastra este stresul. El este de vina pentru starea noastra de sanatate, pentru dezechilibrul emotional si , practic, ne guverneaza viata. In cadrul acestui atelier veți afla cum poate fi eliminat stresul din viața Dvs.

Metodele folosite pentru implementarea convingerilor si pentru eliminarea stresului sunt cele din
PSYCH-K.

Preț: 50 lei/ persoana

fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this page

Comments are closed.