Curs Shamballa MDH

curs_shamballa

Curs Shamballa MDH

 

Shamballa / Shambhala este cunoscută în tradiția ezoterică a popoarelor din nordul Indiei și Tibet ca fiind tărâmul celor iluminați. Acolo își au sălașul un număr de maeștrii spirituali care ajută omenirea în dezvoltarea și evoluția ei spirituală – aceștia fiind cunoscuți, de regulă, sub denumirea de maeștrii înălțați.

Shamballa MDHeste constiinta colectiva a Maestrilor Galactici si Ascendenti. Aceasta vibratie ne este acum accesibila, pe masura ce deschidem matricea energiei cristaline din propriile câmpuri energetice. Aceasta “Frecventa de Diamant a Shamballei” este o frecventa inalt rafinata si cu o putere de transformare foarte mare. De asemenea, este o energie puternic vindecatoare. Initierile din aceasta frecventa ne permit accesul la noi coduri, care sunt descarcate in structurile noastre,ceea ce inseamna o crestere a constiintei multidimensionale, eventual chiar si dezvoltare a clarvederii, clarauditiei si clarviziunii.

Sistemul Shamballa MDT foloseste o energie foarte puternica a carei esenta este Iubirea neconditionata, non-judecata si eliberarea programelor distructive.

Lucrand cu aceasta minunata energie, acest ansamblu holistic devine o metoda de sporire a puterii personale si o cale de evolutie spirituala. Pentru acele persoane care urmeaza un astfel de workshop, in timpul caruia sunt conectati si acordati la aceste energii, impactul este foarte putenic, fiind profund influentati de aceste energii care ii conduc treptat catre echilibrul si armonia interioara. Aceste energii indeparteaza blocajele de la nivelul fizic, emotional, mental, energetic si multi-dimensional pentru ca echilibrul si armonia sa fie posibile. Dupa ce urmati un astfel de workshop veti putea accesa foarte usor aceasta energie. Veti putea oferi sesiuni de vindecare foarte puternice, doar tinand palmele pe cel care are nevoie de vindecare. Efectele terapiei sunt foarte intense si benefice atat pentru cei care primesc energia cat si pentru cei care o canalizeaza.

Vindecarile se fac foarte simplu,  punand palmele pe pacient sau transmitand constient energie la distanta. Boala inseamna un blocaj sau o lipsa de energie intr-un loc anume sau in totalitatea ansamblului corp/minte/suflet/spirit iar energiile Shamballa reechilibreaza aceste blocaje punand pacientul in stare de vindecare. Pentru ca vindecarea are loc la mai multe niveluri decat corpul fizic, acest sistem se numeste Shamballa Multidimensional Healing.

In  Cursul Shamballa vei experimenta meditatii create sa te ajute sa cureti,sa purifici toate blocajele emotionale pe care le-ai dus cu tine de-a lungul incarnarilor. Apoi vei fi incarcat cu energiile Shamballei si conectat la sursa acestor energii astfel incât sa le poti accesa oricând doresti. Scopul principal al acestor curatari si initieri este evolutia ta personala. Pe masura ce evoluezi, tu faci calea mai usoara pentru ca restul umanitatii sa paseasca pe urmele tale. Ajuti astfel constiinta (si subconstientul) umanitatii sa creasca in constiinta Iubirii.

consilier-dezvoltare-personalaTrainer:

Silvia-Liliana Dumitru

  • Licentiata in stiinte economice
  • Coach & Consilier pentru dezvoltare personala autorizat A.N.C.( CNFPA)
  • Formator (trainer) autorizat A.N.C.(CNFPA)
  • Nutritionist autorizat de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si A.N.C.(CNFPA)
  • Specialist in Terapii Complementare
  • Usui Reiki Master Teacher
  • Shamballa Master
  • Karuna Ki Master
  • Cristalotherapy Teacher

Veti primi materialele cursului  si certificatul de participare.inscriere
Inscrieri : www.elenoh.ro/CONTACT&INSCRIERE

fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this page

Comments are closed.