Curs Cheile Genelor “Secventa de Activare”

REVENDICĂ-ŢI GENIUL ASCUNS ÎN ADN-UL TĂU!

ACTIVAREA CODURILOR ADN

Ce însemnă PROFILUL TĂU HOLOGENETIC?

 

Ştiai că deţii un potenţial nelimitat în ADN-ul tău?

VREI SĂ AFLI: Cum gândurile tale zilnice, sentimentele şi intenţiile îţi programează sistemul biologic? Cum să-ţi foloseşti sfera de discomfort pentru a-ţi mări capacitatea de a iubi? Arta contemplării – o tehnică la fel de puternică precum meditaţia, dar mult mai uşoară de stăpânit şi muolt mai adaptabilă la viaţa modernă. Ştii care sunt darurile tale pe Pământ şi cum le poţi folosi mai eficient?

Calea de Aur descrisă de Richard Rudd prin Cheile Genelor, este un proces de contemplare şi conştientizare, creat pentru viaţa modernă. Cheile Genelor constau din 64 de arhetipuri universale care stau la baya ţesăturii întregului Univers, reprezentând o transmisiune vie de înţelepciune. Ele sunt absorbite direct în viaţa fiecăruia printr-un proces de contemplare continuă. Cheile Genelor reprezintă un limnaj universal interior al cărui scop principal este acela de a ne ajuta sa devenim conştienţi de cel mai înalt potenţial al propriei vieţi. Ele sunt create pornind de la ideea ca acest potenşial înalt este asemeni unui cod fixat în ADN-ul celular, rolul Cheilor Genelor fiind acela de a dezvălui şi activa acest cod şi de a elibera acest geniu creativ deplin în lume.

Bazate pe înţelepciunea I Ching, Cheile Genelor constituie o nouă învăţătură menită să deblocheze cu adevărat cea mai înaltă menire a ta în viaţă.

Pe baza cărţii lui Richard Rudd „Gene Keys – unlocking the higher purpose hidden in zour DNA” – „Cheile Genelor – deblocând potenţialul cel mai înalt ascuns în ADN-ul tău”, Calea de Aur foloseşte un sistem unic de realizare a profilului hologenetic, bazat pe I Ching, pentru a te conduce prin revelaţii succesive despre scopul vieţii tale, relaţii şi prosperitate.

Pe măsură ce contemplăm Cheile Genelor, fizic, mental şi emoţional, frecvenţa ADN-ului nostru începe să crească.- acest lucru se petrece printr-o schimbare dimensională a propriei atitudini, pe măsură ce acceptăm mai profund adevărata noastră natură nelimitată.

Cheile Genelor ne permit să intrăm într-o intensă perioadă de transformări în viaţă, rezultatul fiind o profundă stare de relaxare în fiinţa interioară. Acest nou sentiment are un efect benefic, eliberator, în ce priveşte toate aspectele vieţii, de la sănătate la relaţii şi prosperitate

Cerinte pentru inscriere:

Cursul este deschis tuturor persoanelor interesate


1. Traineri:

Claudia Escu


2. Datele la care se desfasoara cursul:

BUCURESTI

 • 30 IUNIE 2018 orele 10.00 – 17.00inscriere

GRUPA IN FORMARE!


3. Investitie:      

 • 398 lei de la 498 lei (pentru plata integrala efectuata cu minim 2 saptamani inaintea inceperii cursului)
 • pentru inscrierea ferma este necesara achitarea unui avans de 200 lei in contul :
 • Sc. ALLURE LINE Srl.
  J40/8694/2009, CUI 25870900
  RO50 INGB 0000 9999 0424 0463 – ING  13 SEPTEMBRIE
 • taxa integrala sau avansul  se pot achita si la sediu nostru, cu telefon inainte

11. Ce include taxa de participare:

 • Activitatea de predare curs
 • Suportul de curs
 • Apa/ceai/cafea

12. Unde se sustine cursul si cum  ne contactati:

BUCURESTI

 • Calea PLEVNEI, nr.172, etaj 1, sector 6, (vizavi de Magistratura)

13. Inscriere: Pentru mai multe detalii privind cursul contactati-ne pe adresa site-ului: www.elenoh.ro/CONTACT&INSCRIERE.

*Pentru a deschide un curs, o grupa se constituie cu minimum 10 cursanti.
In functie de completarea grupelor, ne rezervam dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor.

*In cazul in care grupa nu se formeaza din motive obiective taxa de inscriere se va restitui complet.

*cursul se poate organiza in orice oras in tara, cu mentiunea ca exista un numar minim de 10-12 participanti

 

fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this page

Comments are closed.