Curaj/Incredere in sine

Amestec de uleiuri esențiale „Curaj/Incredere in sine”

Acest amestec de uleiuri esențiale „Curaj/Incredere in sine” este un amestec din uleiuri esențiale de valoare superioară, care lucrează atât cu aspectele fizice  cât și cu cele spirituale ale trupului, pentru a întări sentimentul de forță, curaj și încredere în sine, întărește resursele interioare și ajută corpul să-și refacă echilibrul și orientarea interioară.

Alineaza în corp fizicul, emoționalul și mentalul din punct de vedere electric și astfel avem curajul si puterea de a incepe lucruri noi si de a ne elibera de obiceiuri vechi care nu ne mai slujesc.Echilibrează și aliniază corpul fizic.Este primul ulei recomandat terapeuților și maseurilor în special.Uleiurile din acest amestec crează o sinergie pe care nu o găsim în uleiurile simple. Uleiurile vibrează la frecvențe care se găsesc și în corpul uman. Atunci când corpul este dezechilibrat uleiurile ajuta celulele să rezoneze la frecvențele potrivite pentru a restabili echilibrul.

Curaj/Incredere in sine intră în rezonanță cu  sistemului scheletal, osos,ajută mușchii și tendoanele să se relaxeze și oasele și vertebrele să se miște și să se autocorecteze. Astfel se realiniază scheletul.

Parfumul este foarte linistitor si calmant. se poate folosi si in cazul problemelor de coloana gen scolioza si dureri. Pot beneficia de „Curaj/Incredere in sine”si copii cu deficit de atentie sau cei hiperactivi. Echilibreaza chakra bazala, a plexului solar, a inimii, a gatului si a celui de al treilea ochi.

Proprietăţi: creşte încrederea în sine atunci când ne confruntăm cu situaţii sociale dificile, dă curaj, echilibrează emoţional, susţine sistemul hormonal, dă energie în caz de epuizare a suprarenalelor

Indicaţii: dureri musculare, gât rigid şi dureros, scolioze, depresie, pentru sistem nervos, insomnie, imunitate scăzută, probleme ale coloanei şi a structurii scheletale, anxietate, deficit de atenţie, stres, ajută la oxigenarea celulară.

Ajută : Sistemul nervos, muşchii, oasele, pielea şi sistemul limbic (emoţional).Asupra minţii are un efect de calmare şi echilibrare.Când fizicul, mentalul şi emoţionalul sunt aliniate putem să ne deschidem şi să ridicăm barierele emoţionale care ne ţin blocaţi.La nivel emoţional acest ulei ne dă curaj, forţă, încredere, respect de sine şi ne permite să depăşim lucrurile care ne trag înapoi. Atunci când suntem stresaţi, îngrijoraţi sau anxioşi creem un dezechilibru în corpul nostru care se poate manifesta ca o problemă fizică gen durere sau deviaţie de coloană

Trandafirul: Are proprietăți antihemoragice, anti-infecțioase și afrodisiace. Este uleiul esențial cu cea mai înaltă frecvență de 320 MHz. Creează sentimentul de echilibru, armonie sși de stare de bine, elevează mintea. Creează o energie magnetică care atrage iubirea pură și aduce bucurie inimii.

Tămâie: stimulează regiunea limbică a creierului care este centrul memoriei afective. În medicina europeană se foloseŞte pentru a combate depresia. Este considerat un ulei sfânt de ungere şi a fost folosit în ceremonii religioase în Orientul Mijlociu de mii de ani.

Lemn de trandafir: Are proprietăţi antivirale, antibacteriene, anti-infecţioase şi antifungice. Conţinutul ridicat de linalool dă efect de relaxare şi de forţă. Stabilizează emoţiile în cazul celor supuşi unui stres emoţional şi depresiei.

Muşetel albastru marocan: ajută la detoxifierea ficatului şi a sistemului limfatic, să depăşeşti  furia şi emoţiile negative şi iţi dă sentimentul de autocontrol.

Molidul: Proprietăţiile anti-inflamatoare ne ajută să combatem infecţiile. Deschide şi eliberează blocajele emoţionale creând sentimentul de echilibru şi stabilitate. Prin tradiţie se consideră că deţine frecvenţa prosperităţii. Ne ajută să putem primi.

Ulei de migdale: Sistemul de sănătate antic  Ayurveda din India  îl  consideră un nutrient pentru creier şi sistemul nervos care induce acuitate intelectuală şi longevitate. Este o sursă de vitamina E şi de grăsimi monosaturate care ajută în scăderea colesterolului. Îmbunătăţeşte aspectul tenului şi ajută în curăţarea colonului sprijinind procesul de detoxifiere al corpului. Studii recente au arătat ca uleiul de migdale are efect anti-inflamator şi stimulează imunitatea.

Lemnul de Cedru:este uşor antiseptic, foate eficient împotriva tuberculozei, bronşitei, infecţiilor urinare, foatre benefic problemelor pielii, cum ar fi acneea şi psoriazisul și reduce rigidizarea pereților arterelor. De asemenea, ajută la stimularea glandei pineale, care produce melatonina, un hormon antioxidant asociat cu somnul profund.

Lemnul de Cedru poate ajuta la acnee, anxietate, artrită, congestie, tuse, cistită, mătreață, psoriazis, sistemul respirator, sinuzită, boli de piele şi retenţie de lichid. Stimulează creierul, centrul emoțiilor noastre, și este recunoscut pentru efectele sale calmante şi purificatoare.

Statornicie şi echilibru este mesajul dat de spiritul Lemnului de Cedru. Acesta este spiritul de integritate, de stabilitate, și de solidaritate în toate lucrurile. Are multe calități care sunt deseori necesare atunci când spiritul este slăbit şi se află în imposibilitatea de a ierta, sau atunci când inima este ruptă.

Lemnul de Cedru ne încurajează, ne dă tăria de care avem nevoie pentru a continua propria cale în viață, ne îndeamnă să ne îndeplinim repede visele, și ne ajută la realizarea speranțelor.

Inhalarea uleiului esențial al Lemnului de Cedru relaxează mintea foarte analitică.

Puteți folosi uleiul Lemnului de Cedru înainte şi după întâlniri de afaceri pentru a beneficia de o mai mare claritate, pentru a percepe problema de bază, pentru a găsi soluții rapide sau pentru a “ajunge la țintă”.

Lemnul de Cedru are o energie purificatoare care ajută la eliberarea toxinelor emoționale depuse în corpurile subtile, aliniază chakra inimii, şi a corpului fizic pentru a permite experienţa doar de a fi.

Uleiul esențial de Lemn de  Cedru stimulează memoria, sentimentului iubirii spirituale adevărate şi generează sentimente de a fi complet, sigur şi protejat de acea iubire. A fost folosit din timpuri imemoriale în civilizatii diverse cum ar fi în Egipt şi în Tibet. Încă mai este utilizat în mod activ în medicină tibetană, și ca un ajutor în meditaţia buddhişti tibetani.

Lemnul de Cedru sporește spiritualitatea şi consoliedază legătura noastră cu Divinitatea. A fost folosit în construirea de temple pentru a simboliza acest lucru.

Pret: 80 ron – 10 ml

fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this page

Comments are closed.