Creativitate/Imaginație

Amestec de uleiuri esențiale „Creativitate/Imaginație”

Amestecul de uleiuri esențiale „Creativitate/Imaginație” stimulează creativitatea și bogăția de idei, pentru o nouă încredere în viitor. Are capacitatea de a menține forța sufletească necesară pentru realizarea țelurilor și a viselor. Uneori, din diferite motive, în viață se ajunge la înăbușirea imboldului interior. „Creativitate/Imaginație”contribuie la trezirea și reînnoirea acestui imbold, la depășirea anxietății și ne ajută să trăim experiența unor dimensiuni noi și favorabile.

Proprietăți, indicații și mod de aplicare:

  • Se folosește în aromaterapie.
  • Difuzați, aplicați două picături pe încheieturi sau tâmple.
  • Se mai poate adăuga la apa de baie.

Ingrediente: 

Lavanda : elibereaza spasmele musculare, durerile luxaxiilor, dureri de cap, inflamatii, anxietate, arsuri, probleme ale pielii gen psoriasis, crampe menstruale, previne cicatricile si vergeturile. Este hipotensiv, anti-infectios, anticoagulant, analgesic, antispasmotic. Este camant si inaltator.

Muscata: Are proprietati anti-inflamatoare, antioxidante, antidepresive si sedative.Echilibreaza hormonal si descarca toxinele din ficat unde sunt stocate furia si frica. Parfumul sau inalta spiritul si elibereaza emotiile negative pentru ca bucuria sa poata fi atinsa.

Portocală: elevează mintea, aduce bucurie, pace, securitate, fericire celor care îl folosesc. Sunt studii care atestă efectul antidepresiv și stimulativ al sistemului imunitar.

Salvia: Are proprietati antibacteriene, antispasmotice si decongestionante. Ajuta in echilibrul dintre estrogen si progesteron-testosteron si contribuie la secretia lor. Intareste centrele de energie ale corpului.

Trandafirul: Are proprietati antihemoragice, anti-infectioase si afrodisiace.Este uleiulesential cu cea mai inalta frecventa. Creeaza sentimentul de echilibru, armonie si de stare de bine, eleveaza mintea. Creeaza o energie magnetica care atrage iubirea pura si aduce bucurie inimii.

Rozmarin: are proprietăți antiseptice și anti-infecțioase. Ne ajută sa depășim oboseala mentală, stimulează memoria și ne deschide mintea conștientă. Studiile au descoperit că acest ulei mărește capacitatea de atenție, reduce anxietatea, amplifică  abilitățile analitice și mentale.

Ulei esential de Cassia

Ulei esential de Pin

Cuişoare: este adus din orient şi este asociat cu mare abundenţă şi cei care îl aveau erau consideraţi bogaţi. Are cel mai înalt nivel antioxidant dintre toate plantele din lume. Crează sentimentul de protecţie.

Pret: 80 ron – 10 ml

fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this page

Comments are closed.