Copilul Interior

Amestec de uleiuri esențiale „Copilul Interior”

Este un amestec foarte linistitor si are un miros minunat. A fost creat special pentru noi pentru a ne reconecta cu copilul din interiorul nostru sau cu sinele nostru interior care este esenta a cine suntem.Deseori aceste parti sunt blocate fara sa stim pentru ca noi in subconstient inca mai incercam sa ne multumim parintii, profesorii sau pe oricine altcineva in loc sa ne privim pe noi cu adevarat.Asta este adevarat in deosebi cand un copil este abuzat sau maltratat. Se mai poate intampla si in urma abuzului emotional.

Toate bolile noastre sunt programate deja cand suntem tineri. Tiparele noastre emotionale ne conduc, de la nivel subconstient,viata de zi cu zi.Dar nu trebuie sa ramanem victimele acestor tipare ci le putem elibera si merge inainte cu viata noastra.

Acest amestec de uleiuri esențiale „Copilul Interior” a fost creat pentru persoanele abuzate. Dacă au fost abuzați, copiii se depărtează de adevărata lor identitate, sau copilul interior, ceea ce provoacă o confuzie profundă și poate duce la trăsături de caracter nedorite. Uneori, aceste tulburări se manifestă abia când persoana ajunge la mijlocul vieții și atunci sunt interpretate drept (criza vârstei mijlocii). Acest parfum poate redeștepta amintiri și poate reface legătura cu interiorul. Acesta este primul pas pentru redobândirea echilibrului interior.

Ne ajuta sa acceptam viata asa cum este in loc sa dam vina pe copilarie pentru orice. Chiar daca nu vrem sa dam vina pe copilarie s-ar putea sa nu putem merge inainte. Aici ne ajuta acest amestec de uleiuri esentiale. Este ca o patura calda a sigurantei si in acest cadru ne putem elibera de lucrurile care ne tin pe loc.

Influențe: 

Calmeaza si echilibreaza. Influenteaza sistemul nervos. Cand orice fiinta este abuzata, sufletul se frange. Incet si sigur pierdem parti din sufletul nostrum sau il dam altora, inconstient. Deseori ajungem atat de distrusi incat apar semne ale personalitatii multiple sau mai tarziu, in viata, ne comportam asa cum nu ar trebui. Cand ne petrecem viata servind nevoile altora in loc de ale noastre, ajungem tot mai departe de sinele nostru adevarat si de misiunea noastra. “copilul din interior este unul dintre amestecurile care ne va aduce innapoi la esenta noastra. Cand vom invata sa ne iubim si sa ne cunoastem sufletul putem trai cu adevarat o viata satisfacatoare si implinita. Deschide chakra bazala, sacrala si a plexului solar.

Indicatii: probleme ale copilariei, abuz, cancer(partea emotionala), deprogramare, deznadejde, disperare, frica, suferinta, vina, trezire si cunoastere interioara, obsesii, personalitate multipla, crestere spirituala, scadere in greutate pe fond emotional.

Aplicare:

  • difuzare
  • inhalare directa
  • 2-4 picaturi in jurul buricului, pe piept, tample si in jurul nasului
  • 1 picatura la 15 picaturi de ulei vegetal in uleiul de masajul corporal
  • ca si parfum
  • 1 picatura pe inima

Ingrediente:

Portocala: inalta mintea si corpul, aduce bucurie, pace, securitate, fericire celor care il au. Sunt studii care atesta efectul antidepresiv si stimulant al sistemului imunitar.

Lemn de santal: Este antidepresiv, astringent, afrodisiac, sedativ. Echilibreaza emotional. Ajuta in depresie si stres. Continutul ridicat de sesquiterpene stimuleaza glanda pineal si regiunea limbica a creierului care este central memoriei afective. In mod traditional se foloseste la yoga si meditatie dar poate ajuta si la indepartarea programelor negative de la nivelul celulelor.

Ylang Ylang: este folosit traditional pentru a echilibra functia inimii, a trata tahicardia( batai rapide ale inimii) si pentru a reduce tensiunea arterial. Deasemenea combate si insomnia.

Iarba de lamaie: are proprietati analgezice, anti-inflamatoare, antiparazitice si antibacteriene. Reface tesutul conjunctiv, tendoanele si ligamentele.

Neroli:a fost folosit de egipteni pentru a vindeca mintea, corpul si spiritual. Stabilizeaza si intareste emotiile, promoveaza pacea, increderea si constiinta de sine, aduce totul la lumina. Este antidepresiv, antibacterial, aphrodisiac, sedative. Este calmant si se comporta ca un tranchilizant natural.

Molidul: Proprietatiile anti-inflamatoare ne ajuta sa combatem infectiile. Deschide si elibereaza blocajele emotionale creind sentimentul de echilibru si stabilitate. Prin traditie se considera ca detine frecventa prosperitatii. Ne ajuta sa putem primi.

Iasomie: are proprietati antidepresive, antispasmotice si anti-infectioase. Emana un parfum splendid care revitalizeaza spiritul si aduce sentimente de iubire, putere si bucurie. Este folosit pentru a elibera de  suferinta, depresia, epuizarea nervoasa si in frigiditate. Scoate la suprafata atributele feminine.

Musetel albastru : ajuta la detoxifierea ficatului si a sistemului limfatic, sa depasesti  furia si emotiile negative si iti da sentimentul de autocontrol.

Portocala: inalta mintea si corpul, aduce bucurie, pace, securitate, fericire celor care il au. Sunt studii care atesta efectul antidepresiv si stimulant al sistemului imunitar.

Pret: 80 ron – 10 ml

fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this page

Comments are closed.