Angels Aura

Amestecul de uleiuri esențiale “Angels Aura”

Acest amestec de uleiuri esențiale Angels Aura este un amestec liniștitor și de relaxare, care intensifică senzația de protecție și siguranță. Combină uleiuri care erau utilizate în antichitate pentru a ajuta aura corpului, ceea ce poate genera forță și rezistență. Mulți folosesc acest amestec ca protecție față de energiile nedorite.

Frecventa acestui ulei neutralizeaza energiile negative si da sentimental de siguranta.

Angels Aura este un amestec de uleiuri esentiale foarte spiritual. Este puterea vindecatoare si protectoare a ingerilor. Mareste aura din jurul corpului si aduce un sentiment nou de forta si protectie, de implinire in planul spiritual.

Poate oferi comfort si siguranta celor care au nevoie de protectie fata de abuz sau care sunt in revenire dupa un abuz.

Este trimis de ingeri pentru maseuri, terapeuti si pentru cei care lucreaza cu energii. Se pun cateva picaturi pe umeri inainte de a incepe sedinta de terapie.

Influențe: 

Influnţează sistemul nervos. Deschide chakra bazală, sacrală, chakra celui de al treilea ochi şi chakra din creştetul capului, spirituală. Parfumul confera forţă si protecţie. :

Proprietati: anticoagulant, anti-inflamator si sedativ. Ajuta la eliberarea emotiilor negative, a lacomiei, respingerii, singuratatii, a rusinii si a slabiciunilor. Permite ca protectia si forta sa atinga spiritul.

Se foloseste in munca de vindecare pentru ca faciliteaza curatarea emotionala si protejeaza pe cel care il poarta de energiile si emotiile negative ale celor din jur. E important sa ramai centrat si protejat.

Indicatii: abuz, alcoolism, furie, apatie, cancer (partea emotionala), tensiune, probleme de circulatie, pentru echilibrare emotionala, depresie, frica, pentru iertare, suferinta si durere, gelozie, sentiment de vina, resentimente, traume, panica, depresie dupa nastere, neimplinire, dureri de cap, probleme cu inima, hemoroizi, protectie de energii si emotii negative, pentru constientizare spirituala, meditatie, rugaciune.

Aplicare: nediluat

2-4 picături pe umeri,pe marginea urechilor,varful capul,gât,coloană,încheietura mâinilor

2-4 picaturi in apa de baie,pe chakre,pe punctele reflexogene,inhalare directă,meditatie

Ingrediente: 

Trandafirul: Are proprietati antihemoragice, anti-infectioase si afrodisiace.Este uleiulesential cu cea mai inalta frecventa. Creeaza sentimentul de echilibru, armonie si de stare de bine, eleveaza mintea. Creeaza o energie magnetica care atrage iubirea pura si aduce bucurie inimii.

Roinita: are proprietati anti-inflamatoare, antivirale antidepresive si relaxante. Calmeaza si echilibreaza emotiile, influenteaza sistemul limbic, centrul memoriei afective. Scoate la suprafata blandetea. Se foloseste in depresie. Folosit in antichitate la tratarea tulburarilor nervoase si a problemelor de inima.

Lemn de santal: Este antidepresiv, astringent, afrodisiac, sedativ. Echilibreaza emotional. Ajuta in depresie si stres. Continutul ridicat de sesquiterpene stimuleaza glanda pineal si regiunea limbica a creierului care este central memoriei afective. In mod traditional se foloseste la yoga si meditatie dar poate ajuta si la indepartarea programelor negative de la nivelul celulelor.

Muscata: Are proprietati anti-inflamatoare, antioxidante, antidepresive si sedative.Echilibreaza hormonal si descarca toxinele din ficat unde sunt stocate furia si frica. Parfumul sau inalta spiritul si elibereaza emotiile negative pentru ca bucuria sa poata fi atinsa.

Isopul: Are proprietati anti-infectioase, antivirale, decongestionante, antiseptice, anti-inflamatorii si antispasmotice. Are puternic efect de echilibrare emotionala si promoveaza centrarea in corp. Stimuleaza creativitatea si meditatia.

Iarba de Smirna: Are proprietati antioxidante, anti-inflamatoare, antitumorale si antivirale. Este excelent pentru infectii fungice si probleme ale pielii. Este considerat un ulei sfant de ungere oferit lui Moise. Are unul dintre cele mai ridicate nivele de sesquiterpene care sunt niste component ce stimuleaza hipotalamusul, glanda pituitara si amigdala, central de control al emotiilor si de eliberare a hormonilor in creier. Este un ulei regal si da sentimentul de demnitate, poseda frecventa bogatiei.

Lemn de trandafir: Are proprietati antivirale, antibacteriene, anti-infectioase si antifungice Continutul ridicat de linalool da efect de relaxare si de forta. Stabilizeaza emotiile in cazul celor supusi unui stres emotional si depresiei.

Portocala Bergamota: este analgezic, anti-infectios, anti-inflamator, anti-bacterian. Are efect de improspatare si de inaltare .Echilibreaza hormonal .Are o capacitate unica de calmare a emotiilor, alina stresul, anxietatea si tensiunile.

Ylang Ylang: este folosit traditional pentru a echilibra functia inimii, a trata tahicardia( batai rapide ale inimii) si pentru a reduce tensiunea arteriala. Deasemenea combate si insomnia. Echilibreaza energiile masculine si feminine. Reda increderea si echilibrul.

Molidul: Proprietatiile anti-inflamatoare ne ajuta sa combatem infectiile. Deschide si elibereaza blocajele emotionale creind sentimentul de echilibru si stabilitate. Prin traditie se considera ca detine frecventa prosperitatii. Ne ajuta sa putem primi.

Ulei de migdale: Sistemul de sanatate antic  Ayurveda din India  il  considera un nutrient pentru creier si sistemul nervos care induce acuitate intelectuala si longevitate.Este o sursa de vitamina E si de grasimi monosaturate care ajuta in scaderea colesterolului. Imbunatateste aspectul tenului si ajuta in curatarea colonului sprijinind procesul de eliminare al corpului. Studii recente au aratat ca uleiul de migdale are efect anti-inflamator si stimuleaza imunitatea.

Pret: 80 ron – 10 ml

fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this page

Comments are closed.